Мария Илиева, която отново изживява радостни мигове като майка на

...
Мария Илиева, която отново изживява радостни мигове като майка на
Коментари Харесай

Мария Илиева отказва да кърми София

Мария Илиева, която още веднъж изживява радостни мигове като майка на новородено бебе, не кърми своята дъщеричка София. Това се разбра по време на една от последните обществени изяви на певицата. Въпреки че педиатрите поучават храненето на децата да е естествено в тази нежна възраст, певицата отглежда момиченцето с приспособено мляко.

Изпълнителката, която в продължение на месеци се криеше от публичното внимание, в последно време е извънредно дейна в медиите. В изявление пред Би Ти Ви тя заяви, че 3-годишният й наследник Александър доста държал да взе участие в приготвянето на храната на новородената си сестричка. От това стана ясно освен че момченцето има предпочитание да се грижи за бебето, само че и че майката употребява изкуствено мляко вместо естествена кърма – в противоположен случай нямаше да има потребност от особено подготвяне на бебешката храна. Каква може да е повода звездата да отхвърля да кърми?

Предвид мъдростта на своите 43 години тя надали се тормози за бюста си, който може да поправя със силикон, когато реши, установяват от "Марица ". Дори се приказва, че Мария в действителност е прибягнала към имплантите още след раждането на сина си Александър при започване на 2018 година Но историята познава доста случаи на дами, които кърмят макар силикона. Съвременните лекари го слагат по този начин, че да не пречи на тази естествена за всяка майка активност. Така че имплантите надали са повода за лишаването на бебето от естественото хранене, което е най-хубаво за него.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР