Мария Илиева бе ексклузивен гост в Забраненото шоу на Рачков“.

...
Мария Илиева бе ексклузивен гост в Забраненото шоу на Рачков“.
Коментари Харесай

Мария Илиева подари гривна на Рачков

Мария Илиева бе извънреден посетител в „ Забраненото шоу на Рачков “. Певицата даде първото си изявление откакто разгласи, че е бременна с второто си дете. Тя показа най-новата си ария „ Любов “ на сцената на шоуто и с въодушевено въодушевление се включи в занимателните провокации на Рачков.

Бременната поп звезда подари доста специфична гривна на водещия. Оказа се, че певицата сама създава аксесоарите, с които прелестно изненадва някои от най-близките си хора. Илиева съумя да изненада и с още нещо. Тя изпя някои от най-прочутите детски шлагери -  " Зайченцето бяло ",  " Хей ръчички, хей ги две ",  " Зеленчуци, който не яде " и други, като паметната Хабанера от " Кармен ", " Горчиво вино " на Веско Маринов, " Ветрове " на Лили Иванова и парче на Софи Маринова.

Тя разкри, че новото й парче е отдадено изобщо на любовта - към децата, към Бога, към обичания. През цялото време Рачков и Мария разиграваха скеча, в който артистът се оказва хипотетичният баща на бебето. Беше избегнат главният въпрос с нараснала компликация, който занимава любопитковците и светските хроникьори - кой е мъжът, забременил Илиева. От диалога им в шоутп още един път стана ясно, че певицата ще ражда през лятото.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР