Мария Игнатова и Десислава Банова-Плевнелиева се превъплътиха в ролята на

...
Мария Игнатова и Десислава Банова-Плевнелиева се превъплътиха в ролята на
Коментари Харесай

Мария Игнатова и Деси Плевнелиева греят в червено на купон

Мария Игнатова и Десислава Банова-Плевнелиева се превъплътиха в ролята на ослепителни Снежанки по време на коледния ваучър на Нова телевизия през вчерашния ден вечер в прочут столичен клуб край НДК. Двете дами избраха червени рокли, а Мария съчета потребното с приятното, като бе водеща на празненството дружно с сътрудника Васил Василев-Зуека. С обичайния си костюм бил и Дядо Коледа, в чиито чувал бръкнали много от присъстващите.



Плевнелиева и Игнатова били и първи писти на дансинга, за разлика от Ева Веселинова, която си тръгнала бързо, с цел да е свежа в студиото на „ На кафе”.



И до момента в който Богомил Грозев, Николай Дойнов, новите водещи на "Плюс-минус " Кузман Илиев и Владимир Сиркаров, кореспонденти и редактори се забавлявали, синоптичката Гери Малкоданска отпразнувала друго събитие-първия си работен ден след майчинството.



Вчера червенокосата хубавица се появи за сефте на екран, откакто през лятото стана майка за първи път на дребния Лео. Тя изглеждаше по-слаба от всеки път и извънредно елегантна в черно-бялата си рокля. Преди дни в телевизионно изявление бащата на Лео разгласи, че Гери си обича работата и няма причина да не върне към нея, тъй като той и майка й ще оказват помощ в грижи за бебето.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР