Мария и мъжът й Мирослав Соколов, по прякор Миро Дзвера,

...
Мария и мъжът й Мирослав Соколов, по прякор Миро Дзвера,
Коментари Харесай

Миро Дзвера си прибра Отварачката 


Мария и мъжът й Мирослав Соколов, по прякор Миро Дзвера, изгладиха несъгласията си и закрепиха брака си след последните разтърсвания във връзката им. Както „ Уикенд “ писа в предходния си брой, Отварачката и предприемачът са се изпокарали в прилежаща Гърция, като се прибраха по неотложност в София.

Малко след абсурда им чалгаджийката изтри всичките им общи фотоси и махна пръстена от описаните си в инстаграм. Така беше в продължение на съвсем седмица, само че преди дни заралийката върна фрагментите с мъжа си, както и пръстена в обществените мрежи. Малко по-късно семейство Соколови, или Отварачкови, както са по-известни, се качиха на самолета и отпътуваха на сантиментална отмора за скрепяване на брака си, писа „ Уикенд “.

Близки до изпълнителката на ретро шлагера „ Спомен “ разкриха, че тя ползва всякога една и съща тактичност, с цел да си върне мъжа.

„ Номерата й ги знаем! Като се скарат с Дзвера, трие фотоси, почва да звъни на един куп мъже и го раздава на доста оборотна. Казва, че ще пее и оня будала, нали акъла му е като на врабче, тегли следващия заем да й даде пари, че е доста златна… и по този начин до идващия път. До момента към този момент 4 пъти са се събирали и разделяли, като всякога ползва тази тактичност “ – разкриват осведомени с драмите в фамилията.

Хитрата Мария била доста удовлетворена, че тактиката й за връщане на брачна половинка е безотказна, най-малко за момента. Източниците ни разкриха, че Миро в действителност е потопен в заеми, тъй като обичаната му харчи като Зил. Дзвера бил като обаян, само че не спирал да харчи пари по заралийката, която тържествувала с марковите си дрешки и обувки. Бизнесменът угаждал на всичките прищявки на миньончето на фолка. Въпреки това Соколови имали своите проблеми и към този момент на няколко пъти се карали по-сериозно и разделяли за към седмица. Във фолк средите от година се обзалагат какъв брой ще продължи този брак на Мария, като съгласно най-големите оптимисти ще се задържат към 2-3 години.

Отварачката е известна с трите си брака, като всеки идващ продължава все по-малко време. Бизнесменът Димитър Андонов и милионерският правоприемник Християн Гущеров към този момент не желаят и да чуят за някогашната си погрешна брачна половинка.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР