Мария Грубешлиева ще подаде жалба до общинското предприятие Гробищни паркове

...
Мария Грубешлиева ще подаде жалба до общинското предприятие Гробищни паркове
Коментари Харесай

Дъщерята на Стоянка Мутафова за откраднатия кръст от гроба: Това е непростимо

Мария Грубешлиева ще подаде тъжба до общинското дружество ”Гробищни паркове ” след вандалския акт против гроба на майка й, великата комедиантка Стоянка Мутафова. Преди дни незнайни оскверниха надгробната плоча на актрисата и откраднаха месинговия кръст. ”Интуитивно усещах, че нещо ще се случи с гроба на майка ми ”, показа Мария Грубешлиева пред bgonair.bg.
С смут дъщерята на Мутафова открива похищението. Предполага, че зад грозната постъпка най-вероятно стои човек, който желае да продаде кръста за пари, защото цената му се пресмята на към 500 лв.. Със сълзи на очи дъщерята на Стоянка Мутафова споделя, че хората са изгубили най-важното – човещината.

" То е такова безсрамие, не мога да го изкажа, грозна картина, само че нищо чудно в нашите времена. Много малко са хората, за които има нещо свято. След като можеш да посегнеш на кръст и нямаш боязън от Бога, това значи, че няма нищо свято ", добавя Муки. Тя е уверена – сходна постъпка няма да елементарни, не би го направила и майка ѝ.

Тленните остатъци на обичаната актриса са положени в общ гроб с обичания й брачен партньор Нейчо Попов. Година след гибелта ѝ щерка ѝ към момента не може да преодолее болката от загубата и е уверена, че времето не лекува.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР