Мария Димова или MIA D. от четвъртият сезон на Гласът

...
Мария Димова или MIA D. от четвъртият сезон на Гласът
Коментари Харесай

MIA D. от "Гласът на България" с нова песен

Мария Димова или MIA D. от четвъртият сезон на " Гласът на България " продължава да търси редки национални песни, които да смесва със актуалните стилове музика. Най-новата й ария " Мари Калино Драгано " е в колаборация с изкусния китарист Радослав Славчев Riverman. MIA знае песента от нейната учителка по национално пеене в Трявна - Манка Билчева. Научава я като доста дребна, едно от летата, които прекарва в региона при баба си и дядо си. Песента е достоверна от Боженци и извънредно малко локални певици я знаят.

" Хубаво е да възраждаш песни, които са по-неизвестни, използваш нещо, което не е преекспонирано. ", споделя MIA. Радо добавя: " Това е един тип еклектика. "

Двамата се срещат на концерт на " Shaka Zoo ", в който Riverman е поканен да свири в едно от частите, а Мария е посетител дружно с хорът на Ваня Монева, в който пее. След като Радо чува Мария да пее, остава мощно впечатлен от гласовите й благоприятни условия и я кани да създадат парче дружно. Така се ражда " Мари Калино Драгано ".

" Без химия няма по какъв начин да се получат нещата, би трябвало да се харесваме. ", споделя MIA D. - " Ние се възхищаваме един от различен. "

И двамата признават, че това парче няма комерсиална цел и се радват на всеки положителен отзвук.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР