Мария Бакалова зае първото място в класацията Топ 70 от

...
Мария Бакалова зае първото място в класацията Топ 70 от
Коментари Харесай

Мария Бакалова оглави класацията на “Forbes” за най-влиятелните български знаменитости

Мария Бакалова зае първото място в класацията Топ 70 от българското издание на списание " Forbes " за най-влиятелните хора в шоубизнеса.

" Годината на Мария Бакалова! Категоричният отличник в класацията Топ 70 за 2021 година доближи върхове, до които никой българин не се е доближавал. Ролята ѝ в холивудската продукция " Борат 2 " я изстреля в светлините на прожекторите, а превъплъщението ѝ завоюва номинации за " Оскар ", " Златен глобус ", БАФТА и премията в " Изборът на критиците ". Мария Бакалова продължава да се снима и в български филми - през лятото на 2021 година излезе филмът " Като за последно ", а през есента " Жените в действителност плачат " с премиера на фестивала в Кан. Актрисата получи почетен " Аскеер " за дипломат на българското актьорско майсторство и е част от селекцията " 30 под 30 " за 2020 година на списание " Forbes ", написаха от списанието.

На второ място в класацията се подрежда тенисистът Григор Димитров, а на трето Магърдич Халваджиян.

На четвърто и пето са Евтим Милошев и Любо Нейков, след тях са Иван Христов и Андрей Арнаудов, на осмо е Христо Стоичков, на девето- Ансамбълът по художествена гимнастика, а на 10-то е Нико Тупарев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР