Мария Бакалова влиза в ролята на Бомбата за новия филм

...
Мария Бакалова влиза в ролята на Бомбата за новия филм
Коментари Харесай

Името на героинята на Мария Бакалова в новия й филм напомня за един легендарен наш актьор

Мария Бакалова влиза в ролята на Бомбата за новия филм на Мартин Кембъл – режисьора на " Маската на Зоро “, " Казино Роял “ и други Това стана ясно, откакто българската звезда в Холивуд разгласява в Инстаграм лист с актьорите в основните функции и имената на героите им в идния екшън " Мръсни ангели “. Така се схваща, че Ева Грийн, която е в основната роля, ще я назовават Джейк в този екшън, изпълнен с доста гърмежи, написа Телеграф.

За повторно

Много по-интересно обаче е названието на героинята на Бакалова – Бомбата. В родното кино за повторно имаме воин с това наименование. Първият е една от най-легендарните функции – на Митко Бомбата, претворена по превъзходен метод от Григор Вачков в сериала " На всеки километър “. Мнозина са подготвени да се закълнат, че това е най-хубавата роля на български артист в сериал. Във всеки случай е една от най-колоритните.

Що се отнася до героинята на Бакалова, тя надали ще има нещо доста общо с облика на Вачков, само че чакаме от нея да избухне с целия си искра на екрана. Иначе се знае, че в " Мръсни ангели “ става въпрос за дами бойци, които се дегизират като медици, с цел да спасят група младежи, заклещени сред силите на Ислямска страна и талибаните. Явно Бакалова ще е бомбаджийка най-малко и ще гърми по неприятните.

Поврат

Тези дни Мария Бакалова отговаряше на въпроси на почитатели има ли филм, който е трансформирал живота й. Отговорът й беше - " Ловът “ от 2012 година на Томас Винтенберг с Мад Микелсен в основната роля. Видяла го на " София филм фест “ и тогава решила, че ще бъде не толкоз театрална актриса, колкото кино. Това е нейната повратна точка в кариерата й.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР