Мария Бакалова се появи в Ню Йорк за прожекция на

...
Мария Бакалова се появи в Ню Йорк за прожекция на
Коментари Харесай

Мария Бакалова e секси в черно за премиерата на новия си филм

Мария Бакалова се появи в Ню Йорк за прожекция на новия си филм „ Убийствена игра “ ( “Bodies, Bodies, Bodies”).

За събитието 26-годишната актриса облече обемна черна минирокля на Yves Saint Laurant с дантелени ръкави . Визията на българката беше допълнена с чоукър от Lorraine Schwartz и обувки на Christian Louboutin.
 Мария Бакалова в секси черна рокля за прожекция на „ Убийствена игра “  Мария Бакалова в секси черна рокля за прожекция на „ Убийствена игра “  Мария Бакалова в секси черна рокля за прожекция на „ Убийствена игра “  Мария Бакалова в секси черна рокля за прожекция на „ Убийствена игра “
„ Нашата премиера на „ Убийствена игра “ беше най-удивителната вечер…можем ли да я повторим допустимо по-скоро, апелирам “, написа Бакалова в, където показа фотоси от вечерта. „ Ако към момента не сте гледали кино лентата, отидете “ , прикани още тя.

Комедийният хорър „ Убийствена игра “ към този момент е по кината в Съединени американски щати, а у нас можем да го гледаме от този петък, 12 август . Сюжетът ни среща с група другари, които се укриват от връхлитащ вихър в отдалечено имение. Играта на „ Убиец “ посред им обаче се обърква, карайки ги да осмислят другарствата си.

След като неотдавна гостува на, в края на юли Мария Бакалова участва и на галерия на Louis Vuitton в Бевърли Хилс. Вижте нейни фотоси от събитието в галерията тук:
 Мария Бакалова на събитие на Louis Vuitton  Мария Бакалова на събитие на Louis Vuitton  Мария Бакалова на събитие на Louis Vuitton  Мария Бакалова на събитие на Louis Vuitton
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР