Мария Бакалова, която влезе в образа на Тутар - 15-годишната

...
Мария Бакалова, която влезе в образа на Тутар - 15-годишната
Коментари Харесай

Мария Бакалова от "Борат 2" оглави касацията за най-популярни актьори на IMDb

Мария Бакалова, която влезе в облика на Тутар - 15-годишната щерка на казахстанския публицист Борат в продължението на комедията от 2006 година, означи още един сериозен триумф. Бургазлийката оглави класацията за най-популярни артисти в света, определяща се от милионите консуматори на влиятелния кино уебсайт IMDb. Това е безспорен казус, защото за първи път, откогато съществува платформата, българско име стои на върха на звездния лист.
Блондинката изпревари голям брой от холивудските звезди, включително даже и Саша Барън Коен, който е главното настоящо лице във кино лентата с нейно присъединяване. След Бакалова, надолу по стълбицата стоят Лили Колинс, Ана де Армас, Ан Хатауей, Скарлет Йохансон, Матю Макконъхи, Том Крус, Марго Руби, Леонардо ди Каприо и други

В интерес на истината Мария притегли всеобщото внимание към себе си още преди премиерата на продукцията по Amazon Prime Video, която се състоя единствено преди няколко дни. Рекламирайки идното заглавие, тя провокира същински възторг във вечерното шоу на Джими Кимъл, карайки водещия да си смъкна панталоните в ефир.

Скоро по-късно тя още веднъж се озова измежду водещите заглавия на всички международни медии, а повода бе скандалната сцена с някогашния кмет на Ню Йорк и сегашен лечен юрист на президента Доналд Тръмп - Руди Джулиани, станала част от лентата. Юристът, който си нямал никаква визия, че скрито го снимат, отива в хотела, смятайки, че ще даде изявление за взетите от федералното държавно управление ограничения против ковид. На фрагментите се вижда по какъв начин младата жена, преструваща се на публицист, флиртува с него и го кани в спалнята си, където са ситуирани скрити камери. Мислейки, че му е излязъл шансът, Джулиани желае телефона и адреса ѝ, а момент по-късно смъква микрофона от ревера си и ляга на леглото, поставяйки ръце върху панталона си.

В този миг в помещението нахълтва Саша Коен.

" Тя е прекомерно млада за теб, на 15 е! ", крещи той.

Разбирайки, че всичко е режисура, Джулани незабавно се обажда в полицията, а след това отхвърли да е имал неблагоприлични намерения към момичето, потвърждавайки, че просто е запасвал ризата си.

" В нито един миг преди, по време на или след изявлението не съм се държал несвоевременно. Ако Саша Барон Коен загатва за друго, той е невъзмутим измамник ", написа той в Twitter след случилото се.

Наскоро екранният Борат освен похвали нашенката за играта ѝ в продукцията, само че и изрично съобщи, че тя заслужава да получи премия " Оскар " за осъществяването си. Но даже самата концепция да бъде номинирана за оценката е малко евентуална, поради обстоятелството, че Филмовата академия на Съединени американски щати сортира напълно друг вид персонажи, надпреварващи се за статуетката.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР