Мария Бакалова и Нина Добрев плениха Холивуд със своите роли,

...
Мария Бакалова и Нина Добрев плениха Холивуд със своите роли,
Коментари Харесай

Кой е първият лектор на Bulgaria Wants You в Русе?


Мария Бакалова и Нина Добрев плениха Холивуд със своите функции, само че един различен българин буквано го „ омагьоса “. Кой е Той?

Той е Антони Христов и близо 40 години живее оттатък Океана. Медиите го дефинират като „ българската диря “ в меката на киното, а той себе си – като индивидът зад брилянтни анимации като Търсенето на Немо, Wall-E, Феноменалните 2. Антони Христов е първият публично разгласен преподавател на събитието „ Живот и кариера – за какво в България “, което ще се организира на 25 ноември в Русе. Форумът е изцяло безвъзмезден, само че изисква предварителна регистрация на уеб страницата на платформата

Снимка: Bulgaria Wants You


„ Прекарах 18 години в правене на анимационни и късометражни филми. Като цяло не съм се замислял, по кое време ми е бил върхът на кариерата, просто тъй като за мен животът ми е бил единствено една непрекъсната работа - от филм на филм. Да работиш в колос като Pixar е влиятелно, само че аз бях воден от магията на анимацията. Това беше моята пристрастеност, само че любовта ми към България се оказа по-силна. “ – споделя той.

Снимка: Bulgaria Wants You


Днес Антони Христов живее и работи в България и обратно на общото разбиране е на мнение, че страната ни е доста подобаваща за бизнес.

Снимка: Bulgaria Wants You


„ България е една доста по-малка страна, пазарът е доста по-малък и това от една страна лимитира опциите, само че пък въпреки това ние сме част от Европейския Съюз, и дребният пазар ти дава опция за една еластичност. Ако имаш положителни хрумвания, точната настройка и се фокусираш над това какво може да постигнеш – триумфът ти е обезпечен. Какво се случва с мен тук? Аз съм част от една група хора, с които създаваме видеоигри – Академията. Тук в България към този момент има такава промишленост, която се развива доста добре и има потребност от фрагменти, и ние ги сътворяваме. Ние даваме на тези младежи опция да създадат добър живот за себе си, без да се постанова да излизат от страната си.

Снимка: Bulgaria Wants You


Второто нещо, с което се занимава Антони Христов и сътрудникът му Милин Джалалиев е информационна платформа, която да осведоми за всичко обвързвано с създаването на видеоигри в България. Третият му бизнес е обвързван с електронните спортове и e-sports reality show.

Снимка: Bulgaria Wants You


„ Ако би трябвало да кажа по кое време съм се чувствал най–успешен в живота си, то е сигурно сега, тъй като в този момент вършим нещо ужасно свястно и напряко ми е прелестно да се разсънвам всеки ден. За мен е България е такава каквато е – единствената страна, която имаме. Както са казвали римляните преди време, че да обичаш фамилията си е ок, това е обикновено, обаче да го харесваш – това е благословия. Аз постоянно съм си обичал България, обаче в този момент стартирам да я одобрявам. ”- добавя Антони Христов.

Повече за самия него вижте във
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР