Мариус Куркински и Камен Донев се сродиха. Актьорът, който наскоро

...
Мариус Куркински и Камен Донев се сродиха. Актьорът, който наскоро
Коментари Харесай

Мариус Куркински се сроди с Камен Донев

Мариус Куркински и Камен Донев се „ сродиха ”. Актьорът, който неотдавна ще означи 50-годишен празник, си партнира с Донев в новия български филм „ Засукан свят ”, с който празнуват 100-годишнината от рождението на Николай Хайтов, научи HotArena.

Премиерата е на 14 ноември в Зала 1 на НДК, а с нея ще бъде открит и кинофестивалът „ Киномания ”.

„ Много се веселя, че Камен Донев се нави да изиграе моя тъст. С него сме съученици, имаме имаме и доста други забавни истории ”, издава в задатък Мариус.

Той играе основната роля във кино лентата и се въплъщава в облика на Миль, чийто живот демонстрира от 20 до 76-годишна възраст.

Мильо се дами за своята състудентка, а в нейната роля влиза Ани Пападопулу.

Двамата с Мариус имали и любовни подиуми, а по време на фотосите за първа брачна нощ напряко се заливали от смях, написа " България през днешния ден ".

Останалите персонажи са поверени на обичани сътрудници и другари на артиста — Велислав Павлов, Димитър Николов, Вяра Коларова, Виктория Колева, София Бобчева и Димитър Рачков.

Актьорът чакал цели 14 години, преди да стартира фотосите на игралния си филм.

Междувременно Мариус възнамерява да означи юбилея си с елементи от 11-те моноспектакъла, които е правил до момента. Премиерата е в родната му Варна, откъдето потегля и актьорската му кариера.

Следват Пловдив на 10 декември, Бургас на 12 и 21 в Арена Армеец в София.

Празникът си артистът показа с татко си Васил и брат си Стоян. Те го изненадали основно с духовни блага — книги, молитвеник, фотоси с послания и колажи, парфюм. А другари и държавници го уважили с приветствени адреси и честитки.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР