Марица попита днес здравният министър Костадин Ангелов и членовете на

...
Марица попита днес здравният министър Костадин Ангелов и членовете на
Коментари Харесай

Сигналът до министъра: На Централна автогара карат и чакат б...

" Марица " попита през днешния ден здравният министър Костадин Ангелов и членовете на Националния действен щаб за какво най-малко на основен обект като Централна автогара няма надзор от полиция и РЗИ, защото наш четец прати смущаващи фотоси.



Обещахме, прилагаме ги. Те са доказателства, че в чакалнята на закрито е цялостно с хора без маски и никой не им прави даже забележка. 85 % от пасажерите пък ги носят под носа, сигнализира читателят ни, направил фотосите.



Нещо повече, българинът, живеещ в Лондон, хваща микробус от София през Враца за Кнежа. " 6 от 9 пасажера изобщо не бяха поставили маски, такава нямаше и водачът. На моя забележка той отговори, че е не е доктор да споделя на хората кой би трябвало да носи маска ", изясни възмутено читателят ни.



Само да напомним, че Кнежа е в Плевенска област, която дружно с цитираната Врачанска води черния лист на районите с най-вече болни все още с по над 500 на 100 000 население.

Пътникът не е очарован и от спазването на ограниченията в самолета от Лондон до София, където най-малко 10 пасажери също са носели маските като лигавници, само че никой не им е правил забележка.



" В таксито пък ме посрещна имитация: " Носенето на маски е по избор ", макар че е безусловно наложително. В Лондон се съблюдава на 100 %, санкциите са невероятни, а водачът има право да откаже курс, в случай че пасажерът няма защитни средства ", приключи създателят на фотосите, който пази билета от пътуването до бойния, към този момент Коронавирус Северозапад.

" Трябва ли аз да апелирам водачи и пасажери, няма ли органи. Все отново Централна автогара е основен обект, а не някоя селска спирка, не е мъчно да се отдели един служител на реда, попита той.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР