Марица (Пловдив) допусна трета поредна загуба в груповата фаза на

...
Марица (Пловдив) допусна трета поредна загуба в груповата фаза на
Коментари Харесай

Мария Кривошийска пред Sportal.bg: Днес нямахме ден

Марица (Пловдив) позволи трета поредна загуба в груповата фаза на Шампионската лига по волейбол за дами. 

Възпитаничките на старши треньора Борислав Крачанов отстъпиха с 0:3 (14:25, 15:25, 19:25) гейма като домакини на румънския КСМ Търговище в зала " Колодрума " в Пловдив. 
 Марица още веднъж не съумя да завоюва мач от Шампионската лига в Пловдив Марица още веднъж не съумя да завоюва мач от Шампионската лига в Пловдив
По този метод българският първенец остава финален в подреждането на група " Е " на конкуренцията с три провали и без извоюван гейм.

“Като цяло можем да извадим положителни и неприятни моменти от мача, какво се е получило и какво не и да имаме нещо, върху което да работим. Според мен доста неща можем да ги създадем по-добре, само че просто през днешния ден не беше нашия ден. Така че вземаме си поука от безусловно всичко и работим по-здраво, с цел да можем да реализираме задачите си. Както споделих, не ни доближи малко шанс може би в някои видео-чалънджи. Всеки би трябвало да има самочувствие без значение дали против нас играе по-опитен тим или не ”, съобщи Мария Кривошийска пред Sportal.bg.

СНИМКИ: startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР