Мариела Нордел е истинска фурия и помита всичко след себе

...
Мариела Нордел е истинска фурия и помита всичко след себе
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! Мариела Нордел смаза Луна, нарече я отрепка и дори...

Мариела Нордел е същинска хала и опустошава всичко след себе си. Гледали сме я в „ Мастър началник “ и „ Биг брат “, а в този момент в „ Черешката на тортата: “ още веднъж подвигна рейтинга до небесата. Личи си, че схваща от ПР и стратегически мениджмънт. Умее да котира добре името си и по тази причина е желан воин за разнообразни излъчвания и риалити формати.

В „ Черешката “ взе участие още веднъж с Луна, с която сякаш се сближиха около предходния формат. Сега ги виждаме като врагове и взехме решение да потърсим Мариела да ни опише на какво се дължи тази смяна в връзките им.

- Мариела, удовлетворена ли си от присъединяване ти в „ Черешката на тортата “ и поради обстоятелството, че си съвършен готвач, май не беше почтено за останалите участници…?
- Предаването не е единствено за готвене, правят оценка се най-много уменията като хазаин – внимание към детайла, към гостите, атмосферата, която сътворяваме. Когато ме поканят на посетители, за мен храната е на последно място, луксът не ме интересува, само че желая да видя, че домакинът се е постарал, че е понаучил нещо от етикецията и гостите се усещат добре - не им се потегля. Може да постеле вестник и да сервира самун и сирене, само че отново да е радостно и прелестно. Друго, което за мен е значимо, е да поканиш гостите си вкъщи. Видяхме какво ли не –по комшии ли не ни каниха, по другари, ресторанти… Дори за Деси имам съмнения, че това не беше тъкмо нейният дом, тъй като беше много „ опоскан “ – доста голо, нямаше нищо персонално вътре, приличаше на ония квартири, които се дават чартърен в мрежата…. Та, няма по какъв начин да е непочтено, тъй като множеството не поставиха старания. Аз се стремях при мен всичко да е в унисон – от покривката и приборите до концепцията, подбора на ястията и заниманията. Освен това сервирах над 10 блюда. Не изисквам за съвършен готвач, даже една гозба прецаках – паеята, макар че я върша от 8-годишна, което потвърждава, че отново не всеки път всичко ти се получава. С шоколадовото фондю също леко се издъних, тъй като беше прекомерно малко количество шоколад и моторът на фонтана не можа да завърти с толкоз малко … Така че за готвене си давам оценка 6-7, за амбиенс 10, а за атмосфера, също толкоз, тъй като бях подсигурила артисти, танцьори – гостите ми в действителност се забавляваха и макар, че изживяващата се като аристократка, и президент персона, се опита да провали вечерта, аз не й разреших да й минат номерата. От почитание към предаването, публиката и това, че въпреки всичко беше мой посетител, не я изгоних. Нормално, още при първата й примадонска нервност, щеше да изхвърчи през вратата. Да придава фасоните си на съселяните си от Шуменско – от където е излязла. Най-ги обичам тия, дето са не запомнили от къде идват….

- От „ ВИП брат “ бях останал с усещане, че с Луна се разбирате, че сте приятелки…?
- Това създание не може да е другар с мен или с който да е от моето обграждане. При мен „ Да “ е Да и „ Не “ е Не! Аз си заплащам сметките и не се увъртам като фурнаджийска лопата! Гледам да се придържам оптимално към истината и не неистина без в действителност сериозна причина. Не се държа като каруцар и в никакъв случай не бих обидила някого на външен тип, килограми или да назовавам хората „ слугинаж “ /тя тъй като в Бъкингам е израсла, а не на село/, наркомани, алкохолици. Дори и доста да съм ядосана, аз се нервирам на дейностите, държанието на някого, само че в никакъв случай не бих обидила на същина, осанка.
Само през последната вечер тя изрече две нагли неистини, без да й мигне окото – че съм й била желала пари и че колата за спешна помощ я била поръчала тя. Пари съм желала единствено от моето семейство и то в рискови обстановки. На отрепки в никакъв случай не бих желала не пари, само че и една коричка хляба, даже да загивам от апетит. Адвокатът ми сега ревизира какви са възможностите да я осъдя за уронване на престижа ми, посредством погрешни изказвания по мой адрес. Интересно какви локуми ще разтяга пред съда – по кое време, къде, каква сума съм й била искала… Но, познавайки я към този момент, мога да си показва да докара лъжесвидетели… Хубавата страна е, че всяка нейна неистина може елементарно да се обори. У дома има камери – след лайфа на Брадъра, сме се виждали единствено един път –

тя се довлече вкъщи да ме моли да й върша ПР.

Няма по какъв начин да каже, че е тогава, тъй като камерите се задействат автоматизирано при придвижване и записват. А, който и различен ден да избере, че сякаш някъде сме се виждали, тя няма по какъв начин да знае, дали тогава съм била в България или в чужбина – факт, който елементарно може да се потвърди, по този начин, че даже и някой да й върже да лъжесвидетелства, единствено ще си навлече пакост и ще го отнесе около нея. Когато ме помоли да й оказа помощ с ПР-а, аз й написах „ Новогодишната Президентска Реч “, която тя записа и излъчи по ютуб канала си. Това също може да се потвърди от разменената посред ни преписка. Не обели от кумова срама дума да ми заплати, както и аз не счетох за нужно да й подсещам, че всеки труд се заплаща, тъй като разбрах, че тя гледа да измекяри на дребно. Колкото до колата за спешна помощ – 2 дни преди нейната вечер, с другите участници обсъждахме налудничавото й държание и тогава ми хрумна, че вместо с лимузина, би трябвало да й се изтърсим с кола за спешна помощ. Свързах се със заместник-.кмета на Столична община и госпожата беше доста общителна, насочи ме към доцент Д-р Димитров от УМБАЛ. Той откри решение и ни даде кола за спешна помощ, която не беше оборудвана, и чакаше ремонт, по този начин, че да не се ощетяват болните. Искам да им благодаря за бързата реакция и че откликнаха по този начин благородно. Моя другарка – психиатър от 4-и км – доктор Румяна Динолова, пък ни достави с медицински престилки…. Та, виждате какъв човек е Луна. Дори като лъже, не лъже с ум, ами неуместно.

- В живота постоянно ли се сблъскваш с хора като нея и по какъв начин би постъпила в такава обстановка в дома си, в случай че нямаше камери?
- Отдавна мога да си разреша да подкрепям психическа и прочувствена хигиена край мен. Освен това, с насъбрания опит, към този момент елементарно различавам идиотите, завистниците, хората без маниери и образование, и изключително психарите. Не ги позволявам до себе си и не контактувам с тях! Ако ги нямаше камерите, незабавно, още при първата й изцепка, щеше да бъде помолена да напусне. Не разрешавам някой да наскърбява моите посетители! Щом е приел да ми гостува, би трябвало да се държи на състояние, а в случай че има психологични или други проблеми, да си оправя ниското самочувствие на друго място, само че не и за сметка на моите другари.

- Съжаляваш ли, че в „ Брадъра “ я поддържа, а не застана срещу нея, като всички останали?
- В „ Брадъра “ аз влезнах, както заявих още от началото, със тактика. В моите ходове и дейности нямаше нищо инцидентно. И както бях планувала нещата, тъкмо по този начин се случиха! Неслучайно, единствено аз бях тази, че който посочех, изхвърчаше. Давах си сметка, че оптималният ми престой в Къщата е три седмици и си изиграх партията ослепително. Така наречената ми „ поддръжка “ за нея, не беше нищо друго с изключение на тактика – с цел да стане шоу, с цел да е забавно на феновете, трябваше да има баланс. Всички я познаваха от предходни планове и ме предупреждаваха, само че аз не съм влезнала вътре да върша другарства, а да си извърша уговорката към продуцентите, както и да показва първокласен артикул на фена. Ако я бях оставила сама против всички, това към този момент нямаше да е шоу и занимателно за аудиторията, а зверилник, тъй като всички щяха да й се нахвърлят и да я довършат – толкоз я мразеха. В момента, в който ни завършиха уговорките, още на последната вечер, аз престанах да споделям с нея. Тя ми се обади след няколко седмици по отношение на това, че й трябваше помощ с ПР-а и аз реагирах като експерт – свърших си работата. Когато ме поканиха в „ Черешката “, се свързах с нея, с цел да видя има ли интерес да взе участие, тъй като смятах, че може да се получи забавно – тя е въпреки всичко актьор, това не мога да й го отрека, само че не допусках, че ще се държи толкоз непрофесионално и ще изглупее да ръси плоски неистини и селски обиди към сътрудниците си…

- С какви усещания остана от домовете на останалите участници?
- Единственият дом, който посетихме, беше на Деси и както загатнах, отново имам подозрения да е неин. Жалко беше, тъй като нямаше да навреди, нито да ги тормози кой знае какъв брой, в случай че за един ден отвореха къщите си за публиката.

- Някой нов мъж в живота ти? Сватба скоро време?
- Моля ти се! Както ме пита юристът ми по развода, „ какво не разбра първия път?! “. Колкото до мъжете – дала съм си отмора. Разводът ми беше доста тежък – трябваше да се изнеса безусловно за 2 седмици от общото ни жилище, да си намеря нова квартира, учебно заведение за детето. А в Холандия това е голям проблем, непостижим даже за локалните, които имат там другари и фамилии. Аз нямах никаква поддръжка, само че се оправих и цената за това беше здравето ми.

От изживения стрес отключих доста заболявания

с които се борех през последната година и това е повода за внезапното ми напълняване – 30 кг за 10 месеца. Много хора си мислят, че е от пренебрегване или алчност, само че не е по този начин. Минах през тежко лекуване и основният ми проблем към този момент не беше външният ми тип, а да оживея – поради детето ми. Сега към този момент, популярност Богу, съм добре и ми следва последователно да намеря още веднъж към себе си, да си върна предходното тяло. Благодарна съм ненапълно на заболяването си, тъй като за първи път разбрах какво е да си противен, пълен и оплюван, поради външния си тип. Аз постоянно съм била хубавица, в съвършена форма и това ме беше направило арогантна – съдех и подлагах на критика хората, укорявах ги, че са се занемарили. Е, получих от своето лекарство! Вече знам какво е да си от другата страна и съм признателна на ориста, че ми оказа помощ да поправям тази част от характера си! Но, да се върнем към мъжете – около тези проблеми, нито имах предпочитание, нито опция да се занимавам с случки. Аз съм реалист – самата аз не се харесвах по какъв начин наподобявам, какво ли остава за другите. Обичам мъжете и не желаех да им го предизвиквам това, а и напълно не ми беше до връзки – борех се за здравето си, да оживея, мъжете ми бяха най-малкият дерт. Живот и здраве като се възстановя изцяло, ще му мисля. Макар, че за женитба, към този момент съм се зарекла – единствено 80-40-20 – осемдесетгодишен, с 40 градуса температура и с 20 милиона по сметка. Загубих сантименталните илюзии за брака, а и нямам повече предпочитание да прислужвам, да върша взаимни отстъпки, поради някого… с изключение на поради детето, несъмнено.

- Даваш тип на мъжемелачка, само че евентуално в миналото в живота си и ти си била опарена от мощния пол? Дали пък това не те е направило толкоз внимателна?
- Не знам каква е дефиницията за „ мъжемелачка “, само че постоянно съм била с мъже, в които съм била влюбена или най-малко доста са ми харесвали. Обаче кубинската ми кръв постоянно си споделя буйната дума и както бързо се влюбвам, по този начин и бързо разлюбвам. Естествено, и на мен са ми изневерявали, и мен са ме изоставяли, само че пострадвам ден-два, па ми мине. А и с дребни изключения, с съвсем всичките ми някогашни съм в супер връзки.

Не се задълбочавам в болката, не желая да помня злото

Дори и доста да съм ядосана на някого, след време ми минава до такава степен, че не си припомням защо. Единственото ми опарване беше с последния ми брачен партньор – той си разреши да ме удари и това предреши бъдещето ни – бракоразвод. Мен, с изключение на дядо и то един път, никой различен мъж не ме е удрял. Бях на 4 години и откраднах един прозорец от детската градина, тъй като доста ми хареса. Дядо изумен ме пита какво е това, а аз без да се смутя му описах по какъв начин са ни ги раздавали от градината. Той единствено сподели, „ по този начин ли? Айде да идем да питаме другарката ти “ и ме поведе за ухото. Пред учителката ми отвъртя подобен крепък пестник, че още го помня… И вторият го получих 44 години по-късно от личния ми брачен партньор, само че този път без никаква причина. Той ми крещеше нещо, аз му споделих да не ми държи подобен звук и да не ме занимава с нелепости. Тогава побесня и ме задърпа на открито на дъжда да ме изхвърли, с цел да ми покажел по какъв начин да се държа с него, с почитание. Чувала съм и от други българки, омъжени за холандци, че техните съпрузи са ги изхвърляли на открито като наказване. Явно е някакъв холандски образователен способ. Дори една другарка я беше заключил гола пред жилището им… Аз му се изплъзнах и му подсетих, че съм му жена и няма право да се държи по този начин с мен. Загърбих го и потеглих по стълбите. Той още повече изтрещя, че го пренебрегвам и тогава ме удари в тил. Добре че се задържах с ръце, другояче щях да си разбия носа на стъпалата. Обърнах се и със спокоен звук му обясних да не е посмял повече даже да ме допре. Качих се горе и извиках полицията…. Тогава към този момент знаех, че с нашия брак е свършено, тъй като му изгубих почитание. Само този повече не желая да го видя. И напълно не ме интересува повече.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР