Мариана Векилска стана двойна в последно време. Откакто се поналя,

...
Мариана Векилска стана двойна в последно време. Откакто се поналя,
Коментари Харесай

Мариана Векилска стана двойна

Мариана Векилска стана двойна напоследък. Откакто се поналя, водещата на „ България в 60 минути ” по Българска национална телевизия избира за екран най-вече рокли или туники, които прикриват формите й и все са с дълги ръкави. Често прибавя и сака, които са с дължина под ханша й. 



Визията на Мариана, която на 11 април чества 48-мия си рожден ден, стартира да се трансформира още до момента в който работеше в Би Ти Ви, където последно водеше предаването „ Тази събота и неделя ” с Жени Марчева и Диана Любенова. През 2000 година, когато започва в Би Ти Ви като кореспондент, Мариана бе измежду дамите с изрядна визия в медията. Неусетно няколко години по-късно Векилска много бързо изпълня, фигурата й се промени и все още е с няколко кг от горната страна.

Разбира се, би трябвало да се означи, че не е първа младост и е обикновено да се трансформира. Само че в тв ефира, а и освен, има много образци за дами, които съумяват да поддържат визия и юношески тип на всяка възраст. Сигурно на това се дължат мненията за фигурата на Мариана.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР