Мариана Векилска не спира да изненадва с промени в професионалния

...
Мариана Векилска не спира да изненадва с промени в професионалния
Коментари Харесай

Мариана Векилска заработва на черно

Мариана Векилска не стопира да изненадва с промени в професионалния си и персонален живот. От седмица насам водещата на обзорното предаване „ България в 60 минути “ по Българска национална телевизия работи и на второ място, тъй като не ѝ стигали парите. Новата ѝ позиция обаче напълно не е обвързвана с малкия екран или публицистиката, а с йогата.

Мариана станала сертифициран инструктор в зала за йога класове, намираща се тъкмо против постройката на националната телевизия. Тя водела сеанси в понеделник и петък от 13 часа. За да стане учител обаче, минала през едногодишно профилирано образование, след което взела кетап за сертифициран инструктор. Справка демонстрира, че урок по йога при Векилска, преминаващ в границите на 1 астрономически час, коства 15 лв. на човек, предава Ретро.

Мариана не е запалена по йогата от дълго време и не се влюбила в упражненията през цялото време. Когато другарка я завела, ѝ се сторило прекомерно скучно за човек като нея, който е привикнал на динамичност и е практикувал постоянно по-интензивни спортове. През годините журналистката е танцувала съвременен балет, занимавала се е интензивно с аеробика, плуване и ски, а в най-хубава форма бе в годините, в които не излизаше от боксовата зала и бе станала съвсем професионалистка на кръга.

След катарзиса, който претърпяла в персонален проект около раздялата с мъжа си Симо Колев и заминаването ѝ да работи в Брюксел, Мариана решила, че има потребност да се успокои и освободи от насъбраното напрежение и отново тръгнала на йога. Първоначално била единствено клиент, само че след това решила да разшири кръгозора си. Минала през 200-часово образование и няколко изпита, с цел да стане инструктор. Въпреки че гони 50, журналистката не стопира да любознания и да се развива. Преди няколко години пък изуми всички, откакто изкара курс за капитан и взе диплома за ръководство на кораби до 40 тона.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР