Мариана Векилска буквално разцъфна след напускането на България. Бившата тв водеща

...
Мариана Векилска буквално разцъфна след напускането на България.
Бившата тв водеща
Коментари Харесай

Мариана Векилска след напускането на България: Потръгна ли новата работа на водещата и как се чувства в момента

Мариана Векилска безусловно разцъфна след напускането на България.
Бившата тв водеща сияе от благополучие и по всичко проличава, че тя се усеща доста добре на новото си работно място. Работата на Векилска е обвързвана с непрекъснати пътувания. Но това не е обвързвано с дискомфорт за някогашната водеща.
Тя постоянно споделя в мрежата фотоси от екскурзиите си в Европа.
За къс интервал от време Мариана Векилска е посетила Германия, Холандия и други европейски страни.
На фотосите, оповестени от нея, излиза наяве, че тя е щастлива в новото си амплоа, написа Хот сцена, базирайки се на „ Уикенд “.

Последното пътешестване на Векилска е било до Маастрихт. Не е ясно каква е повода за престоя й там, само че от оповестените фотоси е видно, че тя се забавлява.
Откакто живее зад граница, някогашната телевизионерка е по-спокойна и наподобява по-добре. Приближени до нея разясняват, че тя се е подмладила. Мариана Векилска е почнала нова диета и към този момент изцяло е изключила от менюто си месото.
В края на предходната година журналистката разгласи изненадващо в ефира на бТВ, че напуща малкия екран.
Векилска показа, че ще се реалокира в Белгия поради новата си работа.

Още предходната есен тя се явила на изявление за работа в огромна самолетна компания. Самата Мариана Векилска останала доста изненада, откакто 3 месеца по-късно от компанията я потърсили, с цел да я оповестят, че може да стартира работа.
Векилска желае да вземе при себе си и синът си Момчил.
Момчето сега е поверено на грижите на татко си Симеон и фамилията му,
но майка му мощно му липсва, написа „ Ретро “.
Двамата са разграничени, а някогашната тв звезда се изтезава от скрупули, че се е отдала на кариерата си, вместо на майчинския дълг.

От идната образователна година обаче, Мариана се кани да го реалокира в Брюксел, където ще го запише в частно учебно заведение, каквото посещава и в София. За водещата е от огромно значение наследниците й да имат положително обучение, а и самата тя сега взима частни уроци по френски. Мариана приказва свободно британски, немски и малко съветски, само че работодателите й сметнали, че те не са задоволителни за работата, която ще прави.
Инфо: Разкрития.ком

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР