Мариана Маринова е от София, носител на титлата „Мисис България“

...
Мариана Маринова е от София, носител на титлата „Мисис България“
Коментари Харесай

Мариана Маринова направи на пух и прах мъжете, били недостойни за любов

Мариана Маринова е от София, притежател на купата „ Мисис България “ 2007, уредник на състезания за хубост и бизнес дама. Има две деца, които отглежда сама. Отрича се от състезанията „ Мис Силикон “, когато схваща, че 14-годишната щерка на нейна другарка мечтае да тунингова бюста си. „ Не искам да предизвиквам това! “, безапелационна е Мариана и споделя, че външният й тип не е изплатил нито колата, нито жилището й. Като родител най-голямото предизвикателство за нея е да отгледа положителни хора, които са подготвени да оказват помощ, без да чакат полза от това.

В предаването "Фермата " се трансформира в един от обичаните герои на телевизионните фенове, а и на останалите фермери. За огромно страдание тя отпадна в двубой против Силвия. Наш кореспондент се срещна с хубавицата, с цел да разбере с какви страсти си потегля от предаването, какво ново й следва, както и за неналичието на обич в нейния живот.

- Мариана, с какви страсти напусна "Фермата "? Оправдаха ли се упованията ти?
- Имам някакво възприятие, че не съм оправдала упованията на хората! Въобще не чаках, че толкоз доста хора ще ме харесат и че ще им липсвам. Всеки ден получавам писма от мои фенове и имам възприятието, че съм злоупотребила с доверието й, защото не съумях да стигна до финала. Не можеш да си представиш какъв брой ми пишат, че съм заслужавала да бъда на край, че са гледали предаването поради мен... Това доста ме радва!

Вижте на show.blitz.bg какво показа Мариана за присъединяване си във "Фермата ", за любовта и още нещо.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР