Марек обърна с драматично 3:2 Оборище(Панагюрище) и запази лидерската си

...
Марек обърна с драматично 3:2 Оборище(Панагюрище) и запази лидерската си
Коментари Харесай

Оборище загуби след обрат на Бончук

Марек обърна с трагично 3:2 Оборище(Панагюрище) и резервира лидерската си позиция в Югозападната трета лига.

Двата отбора изиграха оспорван мач на стадион " Бончук ". Гостите от Панагюрище започнаха дуела надъхано и демонстрираха, че ще търсят максимума от този мач.

Марек също се хвърли крепко в срещата и още в 10-ата минута удари греда посредством Димитър Владимиров, който стреля с глава след корнер. Дупничани поведоха в 25-ата минута, когато с глава се разписа Христо Каймакански след хубаво центриране на първа греда.

Две минути по-късно гредата удари и Евгени Тунтев от домакините. Гостите изравниха в 37-ата минута, когато с техничен шут от разстояние Георги Нетов опъна мрежата зад вратаря на Марек Пламен Младенов. Оттук нататък мачът стана още по-оспорван. През втората част Оборище се прибра и чакаше комфортен миг за контраатаки. При едно такова състояние в 70-ата минута Васил Тачев бе изведен добре и пусна топката в далечния ъгъл на младия пазач на дупничани Константин Костадинов, който бе заменил получилия травма Младенов.

На мокрия терен Марек сподели воля, с цел да обърне резултата. В 80-ата минута Каймакански заби втория си гол в мача с удар от границата на наказателното поле за 2:2. Дупничани продължиха да натискат и след още 3 минути след корнер високо скочи промяната Васил Калоянов, вратарят на Оборище Стилиян Георгиев игра с топката с ръце, само че не се намеси добре и тя влезе във вратата му за 3:2. Голът подлуди малобройните присъстващи на мача, а до края и с тяхна помощ Марек удържа удобния резултат
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР