Мануел Фернандеш без никакво съмнение е най-добрият футболист на Локомотив

...
Мануел Фернандеш без никакво съмнение е най-добрият футболист на Локомотив
Коментари Харесай

Звездата на Локо : Шансовете ни за титлата са 5%

Мануел Фернандеш без никакво подозрение е най-хубавият футболист на Локомотив (Москва) от началото на сезона. Португалският халф е същински мотор в средата на терена, а също така бележи и много голове. Неотдавна той стана създател на най-бързия хеттрик в групите на Лига Европа, а в съветското състезание има 3 попадения и 3 асистенции. В изявление за Чемпионат Фернандеш разяснява възможностите на Локо за купата и съобщи, че заслужава да бъде в състава на Португалия за Мондиал 2018.

" Пътят е дълъг, остават доста мачове. Преди началото на сезона си говорехме, че задачата ни е място в топ 5. Сега мислим мач за мач. Всеки желае да стане първенец, само че би трябвало да сме реалисти. Ако през април още сме в битата за купата, ще е отлично. В момента бих оценил възможностите ни на 5%. Не съм черноглед, а виждам действително на нещата и знам, че ни следва сложна серия. След мача с Краснодар възможностите може да станат 6%, а след този с ЦСКА (Москва) - 10%. Ще забележим ", показа Фернандеш.
През 2014 година халфът бе притеглен в Локомотив от турския гранд Бешикташ. Тогава почитателите на " железничарите " бяха скептично настроени, не на последно място и поради писанията в турската преса, че Фернандеш има проблеми с алкохола.
" Никога не е имало сходно нещо. Историята е друга. Тогавашният треньор на Бешикташ Самет Айбаба беше споделил, че съм пристигнал на една трнировка пийнал и вестниците го раздухаха. После Айбаба ми се извини и твърдеше, че не е казвал нищо такова, а публицистите са си го измислили сами. На идващия ден треньорът обществено съобщи, че не е имало никакъв случай с мен ", описа Фернандеш.
" Знаете ли, аз самият мога да кажа доста неща, които се случват в Бешикташ. Много хора ще останат удивени ", продължи полузащитникът.

" Не знам за какво Фернандо Сантош не ме вика в националния тим. Да, необичайно е. Преди време се е случвало да играя един път на две седмици за Валенсия и да ме канят в националния. Сега заслужавам да се боря за титулярно място, а освен да съм в състава. Явно мнението ми не съответствува с това на треньора. Само той знае какви са аргументите да не съм в тима ", съобщи Фернандеш.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР