Маникюристка от Стара Загора е актуалната половинка до прясно разведения

...
Маникюристка от Стара Загора е актуалната половинка до прясно разведения
Коментари Харесай

Радостин Василев сменил 4 любовници за година / СНИМКИ

Маникюристка от Стара Загора е настоящата половинка до прясно разведения Радостин Василев, настояват нейни съграждани. Прочулият се с прякора Руди Гела разколник от Политическа партия и Има Такъв Народ е сменил четири любовници единствено в последната година, гласи клюката в политическите среди. В последно време някогашният състезателен министър поддържал връзки с 30-годишна хубавица от Града на липите, с която се срещнал в обществената мрежа фейсбук. Брюнетката Силви Петкова също била разведена и имала две деца от предходния си мъж. Тя била родом от дребното градче Николаево, само че приключила приблизително обучение в комерсиалната гимназия в Стара Загора, а след това и висше в УНСС. От много време насам работела в прочут салон за хубост като маникюристка.

 Маникюристката Силви Петкова

Василев се води публично разведен от март 2022 година, само че още година преди този момент с към този момент някогашната му брачна половинка Нина Петкова прекратили фамилния си живот. Към момента Нина, която е заместник-началник на Трето РПУ-София, живее дружно с някогашния шеф на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев, от който доскоро повече от половин година роди момченце. Бившият състезателен министър и Петкова също имат един наследник, който е към този момент възпитаник.

 Радостин Василев с към този момент някогашната си брачна половинка Нина

След развода с жена си Руди Гела дълго време беше свързван с психоложката от Враца Ралица Младенова, с която също се срещнал във фейсбук. Двамата няколко пъти бяха снимани да се забавляват в елитни заведения, в това число и по време на отмора на полуостров Халкидики в Гърция.

 Василев и Ралица в заведение в Гърция

През март тази година, по време на акцията за предварителния парламентарен избор, Руди Гела пък беше изловен в Плевен да посещава квартирата на локалната манекенка Тинка Игнинска и да паркира джипа си погрешно пред гаража на блока. Преди това пък плейбоят беше засечен и в компанията на носителката на купата „ Мис Силикон “ Жасмина Стоичкова.

Единственият брак на Василев с майката на сина му Нина продължи 11 години. Двамата със знойната брюнетка минават под венчилото през 2011-а. Още преди да узаконят раздялата си в съда, той се бил изнесъл от фамилното им жилище, само че и до момента двамата продължавали да споделят грижите към 11-годишния им общ наследник.

 Психоложката Ралица Младенова

Докато към момента бе измежду правилните на Слави Трифонов хора, Радостин Василев имаше и топла връзка с най-важната за Дългия жена – неговата сестра Петя. Каката на Слави беше персонална другарка с някогашния състезателен министър, с който постоянно излизаха по заведения в родния им Плевен и бяха засичани нееднократно на секрети диалози.


Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР