Манчестър Юнайтед загуби от Ювентус с 0:1 в третия кръг

...
Манчестър Юнайтед загуби от Ювентус с 0:1 в третия кръг
Коментари Харесай

Победната серия за Ювентус продължи и на Олд Трафорд

Манчестър Юнайтед загуби от Ювентус с 0:1 в третия кръг от груповата фаза на Шампионска лига . Пауло Дибала означи единственото попадение през първата част на " Олд Трафорд ". Това е трета победа за " бианконерите " в групата и са водачи, до момента в който Юнайтед е втори с 4 точки.
" Бианконерите " напълно преобладаваха през първата част, а статистиката бе потресаваща за Юнайтед. През втората част тимът на Жозе Моуриньо съумя да поизравни играта, като Пол Погба удари и гредата, само че това не бе задоволително. По-рано през днешния ден Валенсия и Йънг Бойс приключиха 1:1 в другия мач от групата.
Пълният процес на срещата може да видите в Sportlive.bg.
ПРЕДИ МАЧА
Едно от основните настоящи лица ще е Кристиано Роналдо. Петкратният притежател на Златната топка пък стартира да си гради славата на един от най-хубавите футболисти в историята точно при " алените дяволи ". И днешният мач ще е по-особен за него, само че ще се опита да повтори представянето си от сезон 2012/13, когато донесе успеха на Реал Мадрид 2:1 на този стадион.
Къде да гледаме конфликта Манчестър Юнайтед - Ювентус?
Пол Погба пък се трансформира в международна звезда точно в Юве, където мина от " Олд Трафорд " със свободен трансфер. Впоследствие се завърна в Юнайтед за рекордните тогава 105 млн. евро.
Англичаните завоюваха последните си 3 дуела с " бианконерите ". Но превъзходството на торинци датира отпреди тази серия. Между 1996 година и 2003 година те се срещнаха 8 пъти в Шампионска лига и Юве завоюва първите 3 от 4 конфликта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР