Манчестър Юнайтед се разправи категорично с втородивизионния Редин в срещата

...
Манчестър Юнайтед се разправи категорично с втородивизионния Редин в срещата
Коментари Харесай

Тен Хаг с критични бележки към Антони и специални похвали за Каземиро

Манчестър Юнайтед се разправи изрично с втородивизионния Редин в срещата от 4-ия кръг на ФА Къп и завоюва с 3:1. Въпреки това мениджърът на “червените дяволи ” - Ерик загар Хаг, направи няколко сериозни коментара против някои от своите играчи като Антони, който направи асистенция в мача.

„ Антони би трябвало да бъде предизвикван повече и в случай че бъде провокиран, той може да се приспособява и да поправя играта си. Той би трябвало да стане по-променлив, по-динамичен. Има потребност от съотборниците към себе си, само че и също по този начин и би трябвало да се научи по какъв начин да ги употребява. Все още има място за усъвършенстване. "

От друга страна Каземиро още веднъж впечатли с представянето си в средата на терена и изненада на два пъти противника със завършващия си удар. 30-годишният футболист на “червените дяволи ” е едно от топ попълненията, които пристигнаха в Юнайтед през последното лято, само че Тен Хаг акцентира, че досега не е бил сюрпризиран толкоз доста от играча си.

„ Може да се каже, че чаках това, което видях. Ако разгледате представянето му в Реал Мадрид, ще видите, че той е играл на толкоз високо равнище, спечелил е с тима четири или пет пъти Шампионската лига. Това е най-големият трофей, който може да се завоюва в клубния футбол. И точно Каземиро беше неизменима част от стартовите 11 при всички тези триумфи ", добави Тен Хаг.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР