Манчестър Юнайтед се класира за четвъртфиналите в Лига Европа. Червените

...
Манчестър Юнайтед се класира за четвъртфиналите в Лига Европа. Червените
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед обърна ЛАСК в протоколен реванш

Манчестър Юнайтед се класира за четвъртфиналите в Лига Европа. " Червените дяволи " победиха с 2:1 ЛАСК (Линц) в протоколен мач-реванш от осминафиналите на шампионата. Първата среща сред двата тима приключи 5:0 за англичаните.

Головете за домакините вкараха Джеси Лингард (57) и Антони Марсиал (88). За ЛАСК се разписа Визингер в 55-ата минута.

В 5-ата минута Магуайър стреля над вратата. В 10-ата минута ЛАСК можеше да излезе напред в резултата. Получи се безредие в наказателното поле след осъществяване на корнер, а Андраде нацели гредата. След това и Визингер шутира по земя, само че на сантиметри от вратата.

След половин час игра Рагуж опита мощен шут, който затрудни Ромеро.
 Снимка 491087
Източник:

Втората част стартира с късмет за домакините. В 50-ата минута Мата подаде за Игало в наказателното поле, той си освободи пространство и стреля, само че в ръцете на вратаря.

Австрийците поведоха в 55-ата минута. Визингер овладя една избита топката и с хубав удар от далечна отдалеченост не остави шансове на Ромеро за 0:1.

Две минути по-късно " алените дяволи " изравниха. Мата се възползва от неточност в центъра и изведе Лингард самичък против вратаря. Англичанинът нямаше проблеми и преодоля вратаря за 1:1.

В 70-ата минута Ромеро още веднъж бе тестван с рисков изстрел на Доминик Райтер, само че аржентинският пазач направи ново солидно избавяне.
 Копенхаген се разправи с Истанбул Башакшехир
Копенхаген се разправи с Истанбул Башакшехир

Датският клуб се класира за четвъртфиналите в Лига Европа

В 88-ата минута Юнайтед стигна до цялостен поврат. Марсиал и Мата направиха двойно, след което французинът нахлу в наказателното поле и нанесе удар. Вратарят опита да избие топката, само че кълбото въпреки всичко влезе във вратата за 2:1.
 Снимка 491085
Източник:

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР