Манчестър Юнайтед претърпя най-тежкото си шампионатно поражение в историята на

...
Манчестър Юнайтед претърпя най-тежкото си шампионатно поражение в историята на
Коментари Харесай

Роналдо защити Солскяер

Манчестър Юнайтед претърпя най-тежкото си турнирно проваляне в историята на дербитата с Ливърпул, отстъпвайки вкъщи с 0:5 в един от гвоздеите на супер футболната неделя. Всички предстоящо се нахвърлиха върху Оле Гунар Солскяер, който и без друго е обект на непрекъснати нападки, само че Кристияно Роналдо се разгласи в обществените мрежи в отбрана на своя управител или най-малко направи някакъв опит.

„ Понякога резултатът не е този, за който се борим. Понякога цифрите не са такива, каквито ни се желаят. Ние сме отговорни и единствено ние. Нашите почитатели, както постоянно, бяха невероятни в непрекъснатата си поддръжка. Те заслужават повече от това, доста повече и наша е отговорността да им го дадем. Времето е в този момент! “, написа португалецът в своя Instagram профил.

От думите му си проличава, че желае да поеме част от тежестта, която се е стоварила върху плещите на старши-треньора, само че фактът, че не го оневинява поименно приказва, че футболистите не биха желали да застанат сред ударите на рецензията и Оле Гунар Солскяер. И въпреки всичко жестът е налице от най-голямата звезда в сегашния тим на „ алените дяволи “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР