Манчестър Юнайтед обмисля оферта за нападателя на Атлетико Мадрид Алваро

...
Манчестър Юнайтед обмисля оферта за нападателя на Атлетико Мадрид Алваро
Коментари Харесай

Ман Юнайтед обмисля оферта за нападател на Атлетико Мадрид

Манчестър Юнайтед обмисля оферта за нападателя на Атлетико Мадрид Алваро Мората, твърди италианският публицист Николо Скира. След като стана ясно, че Марко Арнаутович няма да премине на “Олд Трафорд”, от управлението на “червените дяволи” са влезнали в контакт с сътрудника на Мората - Хуан Лопес. Атлетико обаче няма да се раздели с испанския национал, в случай че преди този момент не си обезпечи негов заместител.

През последните два сезона Мората игра чартърен в Ювентус, само че “бианконерите” не задействаха опцията за закупуване, която фигурираше в контракта му. Италианският гранд се надяваше да задържи Мората, само че против по-ниска сума.

Ситуацията се промени в последните седмици, най-много поради мощното показване на нападателя в контролите на Атлетико. Той не елементарни на досегашните си съотборници и заби хеттрик при успеха с 4:0 над Юве, а Диего Симеоне към този момент счита да разчита на него през сезона и даже е решил да го пусне като титуляр в мача против Хетафе от първия кръг на Ла Лига.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР