Манчестър Юнайтед победи Копенхаген с минималното 1:0 в мач от

...
Манчестър Юнайтед победи Копенхаген с минималното 1:0 в мач от
Коментари Харесай

Юнайтед елиминира Копенхаген след продължения и ще спори за място на финала в Лига Европа

Манчестър Юнайтед победи Копенхаген с минималното 1:0 в мач от четвъртфиналите на Лига Европа на на " Райн Енерги Щадион " в Кьолн.

Единственото попадение означи Бруно Фернандеш, разписал се в 5-ата минута от първото продължение.

След края на постоянните 90 минути голове не бяха маркирани, което наложи изиграването на спомагателните две елементи.
 Снимка 491694
Източник:

Иначе датчаните демонстрираха стойностен футбол, като сътвориха редица рискове пред вратата на противника си. Две от попаденията на Юнайтед пък бяха отменяни, което сигурно изнерви именитите британци.

В 13-ата минута Байи съумя да блокира Дарами в наказателното поле, а по-късно Нелсон завоюва въздушен дуел, при който Уилямс трябваше да почиства съвсем от голлинията. В 18-ата минута още веднъж Дарами сътвори неприятности на Байи, като го финтира в наказателното поле, само че ударът му бе отклонен от Магуайър. Последва безредие и опит за нов удар, само че защитата на Юнайтед съумя да почисти.
 Снимка 491693
Източник:

Малко по-късно се стигна до любопитна обстановка, като Фернандеш бе на отлична позиция, само че ударът му с глава мина над вратата. След като топката напусна терена, съдията... уточни бялата точка за дузпа. Малцина схванаха какво е предизвикало решението, евентуално за рухване на Марсиал. Играчите на Ман Юнайтед също бяха комплицирани. Реферът обаче бързо анулира решението. Ситуацията бе прегледана с ВАР, а на повторението се видя, че няколко играчи на британския отбор бяха в засада.

Малко преди почивката Марсиал се размина с топката след чудесно центриране на Уан-Бисака. Секунди по-късно Грийнууд бе изведен зад отбраната и с диагонален удар прати топката в мрежата. Разглеждане със системата за видеоповторения сподели, че той е бил в засада и попадението бе анулирано.
 Снимка 491696
Източник:

През втората част още едно попадение на Юнайтед не бе зачетено. Рашфорд прати кълбото в мрежата при добавка, само че бе в състояние на засада.

Така се стигна до продължения, в които " алените дяволи " преобладаваха. Марсиал бе съборен в наказателното поле от Бйеланд в 95-ата минута и последва 11-метров углавен удар, а Бруно Фернандеш се разписа от бялата точка за крайното 1:0.

Промяна в резултата нямаше, което означаваше, че Юнайтед продължава на полуфиналите в конкуренцията.
 Снимка 491695
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР