Манчестър Юнайтед налага специални мерки за безопасност, за да не

...
Манчестър Юнайтед налага специални мерки за безопасност, за да не
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед със специални мерки за безопасност за дербито с Ливърпул

Манчестър Юнайтед постанова специфични ограничения за сигурност, с цел да не бъде позволена нова акция на последователите като тази, която докара до отлагането на дербито с Ливърпул преди две седмици. Въпросният мач от Премиър лийг би трябвало да се изиграе довечера на “Олд Трафорд”. Предишния път, недоволни от управлението почитатели, стачкуваха, като блокираха тима пред хотела му, а също така нахлуха на стадиона. В резултат на това дуелът не се състоя.

От клуба към този момент са взели ограничения, с цел да избегнат нов подобен сюжет, разкрива “Дейли Мейл”. За тази цел се лимитира информацията към отбора, с цел да не могат външни хора да знаят елементи като от кое място ще мине клубният рейс, по кое време и къде ще се събират футболистите и така нататък Много дребна информация към този момент се споделя на самите играчи, с цел да се ограничи рискът от това те да разкрият нещо на някого.

Освен това на самия стадион са построени спомагателни защитни загради - изключително към зоната на корнерите, от кое място ентусиастите с лекост прескочиха, с цел да се озоват на терена.

Заради наближаващия завършек на сезона няма никакви свободни дати за вероятно ново пренасрочване на дербито, поради което за домакините е немислимо той да не се състои през днешния ден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР