Манчестър Юнайтед и Кристиано Роналдо продължават да бъдат критикувани от ...

Манчестър Юнайтед и Кристиано Роналдо продължават да бъдат критикувани от

Роналдо е цуплив егоист, защо не взеха Хааланд?

Манчестър Юнайтед и Кристиано Роналдо не престават да бъдат подложени на критика от всички страни за неуспехите си в последно време.

Резултатите на отбора остават посредствени, а нападателят се намира в голова суша.

Последната офанзива към него пристигна от някогашния футболист на Манчестър Юнайтед и Ливърпул Пол Инс, който попита за какво вместо Роналдо не е бил притеглен Ерлинг Хааланд.

" Когато Оле Гунар Солскяер пое отбора, планът беше фокусиран върху младите, само че внезапно докараха 37-годишен състезател. Това те кара да си помислиш: " Защо просто не взехте Хааланд? " Не се нуждаехте от Роналдо, само че просто всички си мислеха, че той ще отиде в Манчестър Сити ", счита Инс.

" Всички взеха решение, че е отлично, когато той пристигна, и в случай че не беше Роналдо, тимът към този момент щеше да е изнемощял от Шампионската лига. Хората споделяха, че той ще бъде значим за клуба, играчите и младежите. Мислехме, че ще бъде по този начин, само че образецът, който той дава със ядосаното си държание, е неприятен. Защо бихте слушали някой, който е подготвен да се държи по този метод? "

" Както видяхме неведнъж с тичането му към тунела, отхвърли му да поздрави почитателите и цупенето, това не е добър образец за подражателство. Разбирам разочарованието му, само че би трябвало да го запазиш за затворените пространства, а не на показ пред почитателите и камерите. Той направи летящ старт, само че по-късно спря да получава помощ и стартира да се връща по-назад, където не е заплаха за никого, а по-късно пристигна разочарованието ".

" Той е себелюбив състезател - Роналдо мисли за Роналдо. Ако не вкарва, той не е удовлетворен. В Ювентус го видяхме - след неговото овакантяване Джорджо Киелини сподели, че там още веднъж могат да бъдат семейство. Най-важни би трябвало да бъдат Манчестър Юнайтед и тимът, само че всичко се върти към Роналдо и в този момент виждаме цялостната му незадоволеност ".

" Не знам дали той ще остане и за идващия сезон. Зависи от това кой ще води тима след края на акцията. Ако Ралф Рангник остане, мисля, че ще видите по какъв начин Роналдо си потегля. Ако Маурисио Почетино дойде, той може и да остане. Но Роналдо би трябвало да играе. Не можете да плащате на някого половин милион паунда седмично, с цел да седи на пейката против Бърнли, когато се нуждаете от трите точки. Ако не играе, не виждам по какъв начин ще остане там през идващия сезон ", сподели още Инс пред " Сън ".

Източник: webcafe.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg