Манчестър Юнайтед е поредният клуб, който проявява интерес към полузащитника

...
Манчестър Юнайтед е поредният клуб, който проявява интерес към полузащитника
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се включва в битката за халф на Милан

Манчестър Юнайтед е следващият клуб, който демонстрира интерес към полузащитника на Милан Исмаел Бенасер, твърди алжирският Competition. “Червените дяволи” ще би трябвало да се преборят за подписа на играча с Пари Сен Жермен и Манчестър Сити, които също наблюдават изявите на футболиста.

Бенасер кара първия си сезон в Милан, само че съумя да впечатли с изявите си и да запише 21 мача като титуляр за “росонерите”. Той дойде на “Джузепе Меаца” от тима на Емполи, където прекара 2 години и оказа помощ на тима да завоюва промоция за Серия “А” през сезон 2017/2018. Източникът твърди, че от ПСЖ са отправили първа оферта на стойност 35 милиона евро за правата на играча, само че от Милан са отхвърлили предлагането. Смята се, че “росонерите” са склонни да прегледат суми от към 45 милиона евро, само че самият футболист не упорства да се разделя с гранда от Милано. От двата манчестърски тима търсят укрепване в съставите си, като Бенасер попада в полезрението и на двата клуба. От Юнайтед обаче са подготвени първи да предложат мечтаната сума на Милан и да изпреварят градския си противник за подписа на алжиреца.
Man United 'ready to scrap with Man City and PSG' for £45m-rated Ismael Bennacer https://t.co/bUjLmaPlHq
— MailOnline Sport (@MailSport) July 3, 2020 Полузащитникът има към този момент опит в Англия, където бе част от тима на Арсенал през интервала 2015 - 2017 година За “топчиите” обаче футболистът има записан единствено един мач в Купата на Лигата, преди да бъде предан чартърен във френската Лига 2 и по-късно да се причисли към Емполи. ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР