Манчестър Юнайтед беше неприятната изненада в Шампионска лига, след като

...
Манчестър Юнайтед беше неприятната изненада в Шампионска лига, след като
Коментари Харесай

Плашещо: Манчестър Юнайтед със и без Кристиано Роналдо

Манчестър Юнайтед беше неприятната изненада в Шампионска лига, откакто единствената изненада в осминафиналите на шампионата пристигна точно от " алените дяволи ". Севиля изхвърли 20-кратания британски първенец рано-рано от конкуренцията, а това оставя Юнайтед в извънредно нежелано състояние.
И всичко може да бъде обяснено с едно - продажбата на Кристиано Роналдо на Реал Мадрид през лятото на 2009 година. В кариерата си с екипа на Манчестър Юнайтед португалската мегазвезда несъмнено беше основната фигура за огромните триумфи на отбора в интервала 2006 - 2009. В този интервал той стана голмайстор на Висшата лига с рекордните тогава 31 гола, макар че не играеше на позицията, на кото е употребен в Реал Мадрид. Той завоюва една " Златна топка ", а с негово основно присъединяване " алените дяволи " завоюваха 3 пъти подред Висшата лига и един път Шампионска лига.
Откакто той напусна " Олд Трафорд ", британският гранд не може даже да приближи тези триумфи, които съумя да доближи с CR7 в състава. Всички изясняват представянето на Юнайтед с отказването на Сър Алекс, като това несъмнено е правилно. Но продажбата на Роналдо обрече отбора от Манчестър на незначителност. Доказателството за това четете в Sportlive.bg
В материала ще видите какво е постигнал Манчестър Юнайтед без Роналдо, както и Кристиано, откакто напусна тима. Приятно четене!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР