Манчестър. Треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино се изказа

...
Манчестър. Треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино се изказа
Коментари Харесай

Почетино: Сити прави страхотен сезон

Манчестър. Треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино се изрече ласкаво за Манчестър Сити след отпадането на отбора му на полуфинала в Шампионската лига. Френският първенец загуби и реванша с Манчестър Сити (0:2). Той счита, че и шансът не е бил на страната на неговия отбор в този мач.

" Играхме по този начин, както бяхме възнамерявали. Започнахме доста мощно, създадохме положения и доминирахме над Манчестър Сити, а това не е елементарно. Не доста тимове могат да преобладават против тях. Понякога във футбола ти би трябвало и % шанс в избрани интервали от мача. Те бяха безупречни в офанзива. Отбелязаха ни от обстановка, когато пресирахме високо, с дълга топка. Трябва да поздравя Манчестър Сити, тъй като те вършат страховит сезон. След шест или седем години работа, Пеп се оправя добре. В същото време съм горделив и от моите играчи за положителното им показване ", съобщи Почетино.

Той разяснява и аления картон на Анхел ди Мария, както и отсъствието на звездата Килиан Мбапе.

" В 180-те минути на двата мача към 40-45 играхме с човек по-малко. Това е голямо преимущество за противника. Но и това го има във футбола. Борихме се и останахме в мача до самия край. Тази вечер не беше нашата, нито предходната в Париж. Не можем да се оправдаваме с отсъствието на Мбапе. Ние сме тим. Неприятно е, че той не игра и не можа да помогне на тима, само че това не може да ни бъде опрощение. Най-малкото, тъй като като тим играхме добре ", добави аржентинецът.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР