Манчестър. Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли остана много доволен

...
Манчестър. Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли остана много доволен
Коментари Харесай

Пиоли: Днешният резултат е позитивен, но реваншът няма да е по-лесен

Манчестър. Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли остана доста удовлетворен от представянето на неговия тим против Манчестър Юнайтед. Италианският гранд се добра до тъждество 1:1 с късен гол на Симон Кяер и усили възможностите си да продължи на четвъртфиналите в Лига Европа.

" Показахме идентичността си. Имаше и сложни моменти в мача, само че знаехме, че разполагаме с качествата да се оправим. Представянето ни през днешния ден би трябвало да вдъхне още убеденост на футболистите. Още след жребия бях на мнение, че Манчестър Юнайтед е противник, против който ще играем добре. Искаме Милан да се завърне там, където му е мястото. Щом задачата ни е да стигнем до финала, би трябвало да сме способни да побеждаваме най-силните тимове в шампионата ", сподели Пиоли.

" Днешният резултат е положителен, само че реваншът няма да е по-лесен. Манчестър Юнайтед е доста добър отбор и сложното занапред следва. Мога единствено да съм благополучен, когато виждам играчите да дават всичко от себе си на терена. Бих споделил, че даже заслужавахме да спечелим, само че и равенството ни радва. Демонстрирахме екипен дух и това е най-важното ", акцентира наставникът на " росонерите ".

" От септември насам играем мач на всеки 4 дни, само че момчетата не се предават. Трябва да продължим по същия метод, тъй като сезонът е в най-решаващата си фаза. Предстоят ни три огромни мача - против Наполи, Ман Юнайтед и Фиорентина. След това ще има малко отмора, най-малко за тези, които няма да са с националните тимове ", добави Пиоли.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР