Манчестър Сити е поставил огромна цена на плеймейкъра Бернардо Силва.

...
Манчестър Сити е поставил огромна цена на плеймейкъра Бернардо Силва.
Коментари Харесай

Сити отказва Барселона от Бернардо с огромна цена

Манчестър Сити е сложил голяма цена на плеймейкъра Бернардо Силва. Португалецът е мечтан от Барселона и "гражданите " са подготвени да го пуснат да премине на "Камп Ноу ", само че единствено в случай че получат трансферна сума в размер на 100 милиона паунда, твърди "Атлетик ".

Не е загадка, че и самият Бернардо Силва желае да премине в Барселона. Той ясно е декларирал това пред шефовете на "гражданите ". На "Етихад " обаче знаят, че той е прекомерно скъп футболист за клуба, а също така възможната договорка ще се реализира в последните дни на трансферния прозорец, когато за клуба ще бъде мъчно да му откри равносилен заместител. Именно това е и повода от Сити да му слагат толкоз висока цена.

В актуалната финансова обстановка, в която Барселона се намира, испанците нямат никакъв късмет да платят сходна цена за 28-годишния португалец. Това на процедура би трябвало да постави завършек на очакванията за негов трансфер на "Камп Ноу ". Макар да желае да напусне, се счита, че Бернардо ще бъде експерт до дъно и ще почете решението на "гражданите ".

Плеймейкърът бе притеглен на "Етихад " от Монако през 2017 година за 70 милиона евро плюс спомагателни бонуси. За последните 6 сезона той се трансформира в основен състезател за Сити, записвайки 253 мача, 48 гола и 50 асистенции на сметката си във всички шампионати.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР