Манчестър Сити се класира за финала в Шампиионската лига за

...
Манчестър Сити се класира за финала в Шампиионската лига за
Коментари Харесай

48 oт 48 за Англия! "Сити" е на исторически финал в Шампионска лига

" Манчестър Сити " се класира за финала в Шампиионската лига за първия път в историята! Тимът на Пеп Гуардиола стигна до борбата за трофея, откакто победи " Пари Сен Жермен " с 2:0 вкъщи в реванша и продължава напред с общ резултат 4:1 (2:1 на " Парк де Пренс " преди седмица).

На " Етихад Стейдиъм " в воин за " жителите " се трансформира алжирският национал Рияд Марез, който означи и двете попадения - в 11' и 63'. Бившият състезател на " Лестър " се разписа и в Париж, а головете му тази към този момент го трансформират в първия с три попадения в полуфинален конфликт от сезон 2017/2018, когато същото направи Садио Мане от " Ливърпул ".

ПСЖ доигра мача с човек по-малко поради пряк червен картон на Анхел Ди Мария в 69'. Аржентинецът се спречка с Фернандиньо край тъчлинията и го настъпи без топка, а дейностите му не останаха незабелязани от рефера Бьорн Кауперс (Нидерландия).

" Сити " съблюдава традицията на британските тимове в полуфиналите. За 48-и следващ път представител на Висшата лига продължава към финала, откакто е спечелил първия дуел като посетител.

На финала " Манчестър Сити " ще се изправи против спечелилия от двойката " Челси " - " Реал " Мадрид, който излизат в реванш на следващия ден от 22:00 ч., директно по bTV Action. Първата среща посред им приключи с тъждество 1:1, само че " сините " от Лондон имат преимущество поради попадението на непознат терен.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР