Манчестър Сити приветства ФК Боливар в разрастващото се семейство на

...
Манчестър Сити приветства ФК Боливар в разрастващото се семейство на
Коментари Харесай

Ман Сити сключи договор с боливийски гранд за партньорство

Манчестър Сити приветства ФК Боливар в разрастващото се семейство на Сити Футбол груп(CFG), подписвайки контракт за стратегическо партньорство с боливийския клуб. Сити футбол груп има мрежа от 10 футболни клуба, измежду които Ню Йорк и Жирона, само че договорът с Боливар е за партньорство и е първият от сходно естество за Сити.

"Като клуб сътрудник на Сити футбол груп, ФК Боливар ще може да получи най-хубавите практики и технологии, построени от СФГ в продължение на седем години ", се споделя в изказването на Манчестър Сити.

"По-конкретно, ФК Боливар ще може да се обърне за препоръки по отношение на скаутските и треньорски методологии, тактиките за развиване на младежката академия, спортната просвета и други.

Боливар също ще получи достъп до лична платформа за футболни данни на Сити футбол груп, с цел да усъвършенства представянето на своите играчи. Като част от дълготрайното съглашение, Сити футбол груп ще помогне на 29-кратния първенец на Боливия да построи съвременна база.
Президентът на Боливар Марсело Клауре съобщи, че съглашението е фантазия, която се трансформира в действителност.

"Ще използваме опита и препоръките, които CFG носи, с цел да продължим в нашата цел да сложим Боливар като топ клуб в Латинска Америка ", сподели Клауре.

function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР