Манчестър сити изостава с 11 точки зад Ливърпул след едва

...
Манчестър сити изостава с 11 точки зад Ливърпул след едва
Коментари Харесай

Гуардиола: "Сити" не се е предал да преследва титлата

" Манчестър сити " изостава с 11 точки зад " Ливърпул " след едвам 14 мача от началото на сезона във Висшата лига, само че не се е предал да гони трета поредна купа. В това е уверен мениджърът на " жителите " Пеп Гуардиола, който в събота трябваше да се помири след следващата неверна стъпка на отбора му.

" Гражданите " повеждаха два пъти против " Нюкасъл ", само че стигнаха единствено до 2:2 на " Сейнт Джеймсис парк ".

" Има различен тим, който е пред нас, тъй че в този момент би трябвало да опитаме да печелим мачовете си. Само и само да печелим, и по-късно да забележим какво ще се случи ", стартира Гуардиола и добави: " Казах още преди мача, че не е добра концепция да мислим за купата или за това какъв брой точки имаме. Просто би трябвало да печелим мачовете си, тъй като когато не го правиш става доста по-трудно ".

" Сити " завоюва купата в последните два сезона, само че сега отстъпва от равнището, което показваше. Според Гуардиола обаче отборът му е направил всичко, с цел да вземе трите точки при гостуването на " свраките ".

" Ние няма да се откажем, не се предаваме, това е ясно. Мисля, че играхме добре, създадохме положения, само че не вкарахме ", добави испанският управител.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР