Манчестър. Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер определи равенството

...
Манчестър. Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер определи равенството
Коментари Харесай

Солскяер: Равенството е справедливо

Манчестър. Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер дефинира равенството против Милан като закономерно. Двата отбора приключиха 1:1 в първи осминафинал в Лига Европа, а норвежкият ментор на " алените дяволи " призна, че този резултат усложнява задачата на отбора му за реванша в Милано.

" Много е разочароващо, че получихме гол толкоз късно в мача. Това сигурно прави нещата по-сложни за нас, само че по този начин или другояче беше ясно, че всичко ще се реши във втория дуел ", разяснява Солскяер.

" Не мисля, че виновността за изравнителното попадение е на Дийн Хендерсън. Трябваше да се оправим по-добре при корнера и да почистим топката. Разполагахме с доста високи хора в наказателното поле, само че не се справихме и бяхме осъдени ", регистрира мениджърът на Юнайтед.

" Равенството е заслужено. Действахме постепенно с топката в крайници. Това са уроци, които би трябвало да научим. Всяка седмица играем против доста положителни тимове и не можем да си позволим разпределяне ", сподели още Солскяер.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР