Манбидж. Без излишен шум, руската военна полиция смени/допълни американските рейнджъри

...
Манбидж. Без излишен шум, руската военна полиция смени/допълни американските рейнджъри
Коментари Харесай

Muraselon : Руски патрули се появиха на север от Манбидж

Манбидж. Без непотребен звук, съветската военна полиция смени/допълни американските рейнджъри на север от сирийския град Манбидж. Освен това на разграничителната линия сред турската войска и кюрдските „ Сирийски демократични сили “ се появи сирийска армия. По-рано в този регион се намираха единствено американски военни, които прикриваха кюрдите от вероятно нахлуване на турците от север, само че с изтеглянето им, обстановката се трансформира, оповестява сирийският боен портал Muraselon .
Медията е получила видео, което демонстрира наличието на Републиканската армия на сирийската войска на север от Манбидж, наоколо до фронтовата линия с „ Щита на Ефрат “.
Сирийският боец на видеото споделя: „ Ние, силите на Сирийската републиканска армия, дойдохме да подкрепим силите на Военния съвет на Манбидж в село Ум Джоуд на фронтовата линия с Щита на Ефрат “.
Селището се намира на североизток от Манбидж.
По-рано Министерството на защитата на Сирия съобщи, че силите на сирийската войска са в региона на Манбидж по покана на кюрдските сили.
Както разяснява медията, разполагането на сирийската държавна войска на фронтовата линия в Манбидж предотвратява влизането на про-турските сили, така наречен „ Национална войска “ да влезе в региона.



Превод и редакция: Иван Христов

Още военни вести четете в профилираното издание на Фокус " Военни вести "
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР