"Мама се възвисяваше над околните – каза ми веднъж една

...
"Мама се възвисяваше над околните – каза ми веднъж една
Коментари Харесай

Световно известният астролог Линда Гудман за жената Телец

"Мама се възвисяваше над близките – сподели ми един път една писателка, Риби, с която обсъждахме характерите на родителите ѝ. А Рибите обичат да се вглеждат в човешката душа. В подобен случай – попитах – несъмнено вие наподобявате на татко си? О, нямах поради растежа в сантиметри – отвърна ми тя. – Мама бе по-ниска от мен. Възвисяваше се по дух. "

Тази писателка имаше право. Дори да няма метър и петдесет, дамата Телец е огромна жена, тя е солта на живота. Притежава повече нравствена и прочувствена мощ от доста решителни мъже, както и задоволително религия в личния си пол и благоприятни условия. У нея са събрани скъпите качества, които всеки мъж търси и рядко намира. Искрена и почтена, тя в никакъв случай не си служи с типичните женски номера и сълзи. Не понася празноглавите кокетки и не счита, че дамата би трябвало да се прави на слаба, с цел да се наложи. Самата тя има лично мислене и задоволително разум, с цел да реализира каквото желае. Със издръжливост посреща несгодите и ударите на ориста. Понякога може да ѝ причернее пред очите, само че в никакъв случай няма да избухне без мотив. В живота търси същинския мъж, тъй като знае, че е същинска жена и се гордее с това. Ако не го откри или в случай че той не се окаже подобен, сама ще поеме кормилото на фамилията и ще се оправи.

Скритата ѝ воля и хладнокръвие са толкоз мощни, че с тях би могла да спре препускащи коне. При неподходящо въздействие на Риби и Близнаци в рождения ѝ хороскоп ще бъде по-припряна и неуверена, а при асцендент Овен или Лъв, или пък Луна в тези знаци е способна от време на време да демонстрира свирепост и по-често да избухва. Но типичната жена Телец е спокойна, уравновесена, с възприятие за мярка. Зад външността ѝ нормално се крие чувствена натура, която мъчно би могла да бъде обуздана, в случай че не беше едно доста положително за случая качество – да се самоограничава постоянно и във всичко.

Жената, ръководена от Венера, не е лицемерна. Тя е доброжелателна и приема хората такива, каквито са. Умее да схваща човешките им недостатъци и неточности. Ако спечелите доверието ѝ и станете неин другар, то е за цялостен живот. Каквото и да вършите, в каквито и неприятни положения да попадате, тя ще ви пази и ще бъде с вас. Само че внимавайте – ще чака да ѝ отвърнете със същата лоялност и честност. Ако не го сторите, ще се нацупи, ще възнегодува и може да престане да се среща с вас. Хората, които не харесва, тя просто отминава с ледено равнодушие.

 Weheartit

Жената Телец няма нищо срещу мъжът ѝ да се заглежда по хубави девойки. Самата тя изпитва наслаждение да види добре облечено младо момиче с хубава фигура. За разлика от дамата Лъв или Овен няма да избухва в дива ревнивост всякога, когато брачният партньор ѝ целуне по бузата обща другарка или се възхищава на по-млада жена. Но дано той не прекалява с нейното самообладание и приемливост и да не прекрачва границата. Разбере ли тя, че я мами, ще се трансформира в същински демон. Ако в никакъв случай не сте я виждали гневна, толкова по-добре. Не е нужно да задоволявате любознанието си.

 Weheartit

Тъй като е земен човек, дамата Телец не се впечатлява от чисто духовните цели. Това не значи, че не е интелигентна и умна. Напротив, по разум се мери с най-будните . Просто не я интересува теорията на относителността и разните там абстракции. За нея от голяма важност са здравият разсъдък и способността да се схващат основите на всяка дисциплинираност. Няма никакво предпочитание да чете комплицирани метафизичен книги. Предпочита да мисли за потребни и практични неща. Затова в живота ѝ нормално всичко се развива закономерно и тъкмо (освен в случай че няма Луна в Близнаци в рождения си хороскоп). Тя е чисто физическо творение. Сетивата ѝ са изострени и извлича чувствено задоволство от всичко, което прави.

Жената Телец не обича изкуствени цветя. Нейните цветя са същински – от върбовите клонки и люляка напролет до хризантемите и далиите през есента. Може да си купи от ъгъла букетче зюмбюли или момина сълза -ей по този начин, поради аромата. Обикновено употребява екзотични, трайни парфюми. Но от време на време избира мирис на измита коса и чиста кожа.

 Weheartit

Обича миризмата на прани чаршафи, на печен самун, на скосена трева след пролетен дъжд, на запалена купчина есенни листа. Това би трябвало да ви подсети да употребявате прекрасен одеколон, да забучите изгоряло листо в ревера на сакото си и да пуснете машината за поливане на тревата тъкмо преди да я целунете за лека нощ. Неприятните миризми не ѝ понасят. Не отглеждайте хамстери у дома, даже да ги пръскате с дезодорант. Не я водете на пържена риба. Виж, миризмата на прясно извадена от водата риба и на конюшня не я нервира, тъй като е естествена. Налага се да извършите прецизен лист, с цел да спечелите обонянието ѝ.

 Weheartit

Цветовете също работят на сетивата ѝ. Нюансите на синьото и розовото я вършат по-сговорчива. Когато отивате при нея, си слагайте синя връзка или яркорозова риза, само че не по едно и също време. Тя има възприятие за естетика.

Ако желае, типичната жена Телец може да ви завоюва единствено с умеенето си да готви. Ходете при нея на гладен корем. Имате ли шанс да ви предложения на вечеря, несъмнено ще ѝ извършите предложение още преди десерта. Нейната кухня е капан за всеки мъж. Самата тя обича вкусната храна, по тази причина отвреме-навреме я водете на вечеря на открито. Но запомнете: не в някаква пицария или на хамбургери, а в ресторант с най-хубави готвачи.

Повечето дами, родени през май, имат музикална и артистична заложба или схващат от изкуство. Обичат да вървят на концерти и изложения. Привличат ги благозвучието и красивите гледки. Те се прехласват пред величието на природата. Затова ще извършите добре, в случай че изберете Ниагарския водопад или Големия каньон за превозване на медения месец.

Кажи ми коя зодия си, с цел да ти кажа кой те обича най-силно

 Weheartit

Едва ли има жена Телец, която да не обича да скита измежду природата, да не прекарва умерено почивните дни на село или да не обича да язди и да лови риба. Земята я примамва и тя откликва, като възторжено прегръща с ръце майката Природа.

Практичността на тази жена се демонстрира и във връзка с облеклото. Дрехите ѝ са комфортни и семпли. Предпочита спортното облекло. С наслаждение носи скъпи костюми, стига да не са прекомерно натруфени. Чувствената ѝ природа обича меките плъзгащи се платове, които не нервират кожата, защото има мощно изострени сетива за досег. Ако има асцендент Риба или Лъв, или пък Луна в тези знаци, ще носи тънко долни дрехи и по-шикозни облекла.

 Weheartit

Жената Телец ще бъде вашата сигурна опора. Има балансиран темперамент, лоялна е и изисква същото от останалите. Създава към себе си конюнктура на мира и съгласие. Може да не е красива, само че е чаровна и хората я обичат. Присъствието ѝ ще ви подейства отпускащо като гореща вана. Самата тя обича горещите вани с дъхави шампоани и сапуни . Банята ѝ постоянно наподобява на персоналните палати на Клеопатра, стига да има финансовата опция за това. Остава единствено да се появи някоя робиня, която да вее с ветрило от палмови листа.

2-те зодии, които към този момент са срещнали любовта на живота си

Ако живеете с такава жена, сами ще разберете, че тя не обича да ѝ се опонира, най-малкото пък пред хора. Освен това не обича да прави нещата през куп за грош. Не я карайте да бърза, тъй като това ще я ядоса, което няма да бъде от изгода за вас. Предизвикате ли я, може да ви покаже не бързо, а вихрено движение, само че тогава не ви изпитвам завист.

Родена е да бъде майка. Към бебето си е гальовна и грижовна, а то я търси непрестанно. Когато детето поотрасне и би трябвало да образува характера му, става строга и взискателна. Понякога по време на юношеството, водена от своята непримиримост и неотстъпчивост, може да изгуби мярката и сама да наруши разбирателството си с децата. Не търпи непокорство, не понася мързела и немарливостта, така че те би трябвало да го имат поради, с цел да не провокират гнева ѝ.

 Weheartit

И не трябва да пускат високо дивата си музика! Но тя ще ги научи на възприятие за отговорност. С годините от ден на ден ще се трансформира в техен другар и те ще запазят загатна за една сърдечна майка от ранните си години и прелестен събеседник и изповедник с възприятие за комизъм от по-късните.

Бавно, упорито и настойчиво дамата, ръководена от Венера, гради щастието и сигурността на своето семейство. Тя не хленчи и не се оплаква от ориста. Приема я такава, каквато с и знае, че сама ще съумее най-добре да възнамерява живота си. Мързелът е последното качество, което може да ѝ се припише. Работата не я плаши, без значение дали става въпрос за боядисването на къщата или за преписване на машина на служебни материали. Организирана и подредена, тя може да бъде незаместим асистент и да постави на мястото му всяко нещо. Работи крепко, само че има потребност от почивки, с цел да не капне. В положение е да си ги обезпечи и наложи.

 Weheartit

Нейното възприятие за непоклатимост не приема бързото замогване без здрава основа. Затова ще подтикне мъжа си да следва и ще го устоя през това време. Ще го кара да кани авторитетни хора на вечеря и ще бъде самата гостоприемност. Ако се наложи, ще взима и спомагателна работа. Но желае в един миг да има до себе си мощен и процъфтяващ брачен партньор. Жената Телец не понася слабостта под каквато и да било форма и ще бъде нещастна с мъж, който няма дял в фамилния бюджет. Тя чака да бъде обезпечена.

Учудващо е нейното самообладание и устойчивост във връзка с болката. Емоционалните стресове не могат да я изкарат от равновесие.

Трите женски зодии, които не трябва да вбесявате

 Weheartit

Жената Телец е предана майка и брачна половинка. С обич и деликатност ще отгледа децата си, ще вдъхне религия и вяра на мъжа, когато е грохнал. В държанието ѝ няма изненади и постоянно може да се разчита на нея. Тя излъчва ред и сигурност, успокоение и убеденост. В сърцето ѝ има премного място и обич, с цел да посрещне в дома си непознати и родственици, а къщата ѝ ще ви стопли, когато от бурята на открито влезете в нейния уют. Както споделяше онази писателка, духът на дамата Телец е издигнат.

3-те зодии, които не са родени да бъдат домакини

 Weheartit

За още потребни и практични публикации харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР