Малцина знаят, че актьорът Велислав Павлов, който се прочу с

...
Малцина знаят, че актьорът Велислав Павлов, който се прочу с
Коментари Харесай

Мариус Куркински наричал Д-р Ковачев от „Откраднат живот” животно, той го открил за голямата сцена

Малцина знаят, че артистът Велислав Павлов, който се прочу с кино лентата „ Вездесъщият ” и сериала „ Откраднат живот ”, е изобретение на Мариус Куркински. Екранният доктор Марио Ковачев oт хитовата поредност на Нова тв бил видян от общоизвестния режисьор още като студент, а първата им намира се оказала съдбоносна, написа " Уикенд ".

Покрай Куркински артистът стъпил на сцената на Народния спектакъл, където 5 години взе участие в постановката „ Кралят елен”. По-късно пък си партнира с Владо Карамазов в „ Рибарят и неговата душа”, още веднъж под режисурата на Мариус. Менторът на Велислав го следил за сефте в Младежкия спектакъл преди години и след представлението възкликнал: „ Какво беше това животно на сцената?” Думите му обаче не били засегнатост, а по-скоро комплиемент, тъй като режисьорът незабавно оценил присъщото лъчение на Павлов и го взел под крилото си.

Като прохождащ артист в трети курс, екранният доктор Ковачев се отличвал с ексцентрична визия– висок е съвсем 190 см, а тогава бил доста кокалест. Обръснал си и главата, тъй като не харесвал буйните си къдрици. „ Неслучайно Мариус ме назова „ животно”. Изглеждах доста странно- комбинация сред извънземно и жираф!”, смее се звездата от „ Откраднат живот”

Любопитна детайлност е, че Слави, както го назовават приятелите, не е приключил НАТФИЗ, а Нов български университет. Кандидатствал два път в академията за татрално и кино изкуство, само че без триумф – скъсали го на изпитите и не съумял да влезе в листата със студенти. „ По-добре, че по този начин стана – това образователно заведение не ми е доста обичано, не одобрявам методите им на обучение”, споделя Павлов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР