Малцина от нас се замислят за негативните последици от това

...
Малцина от нас се замислят за негативните последици от това
Коментари Харесай

Защо Натали Портман не иска да е секс идол

Малцина от нас се замислят за отрицателните последствия от това да си прочут, камо ли какво тъкмо се крие зад етикета " секс кумир ". Натали Портман, да вземем за пример, от дълго време потвърди, че е е доста повече от привлекателна актриса и продължава да отстоява този собствен облик зад кадър.
 Натали Портман, „ Пепеляшка “ и книгата й с авторски разновидности на типичен приказки
Защо Натали Портман е възмутена от " Пепеляшка "

Също и от някои типичен басни

В новата автобиографична книга на създателя Марк Харис - Mike Nichols: A Life, за починалия и фамозен режисьор Майк Никълс, 39-годишната звезда споделя, че той е единственият по-възрастен мъж, който в миналото я е наставлявал, без да демонстрира " злокобни " детайли в държанието си към нея.

Портман добява още: " Мисля, че той беше същински феминист... той ме виждаше като изобретателен, забавен, надарен човек. Това е най-рядкото, най-хубавото качество и не доста режисьори от неговото потомство го притежаваха. "

Авторът напомня и по какъв начин Никълс е покровителствал Натали, до момента в който са снимали сцените от стриптийз клуба във кино лентата " Отблизо ". Поискал е утвърждението на актрисата за по-деликатните фрагменти и се е съобразил с желанието й да изреже част от голотата.

Самата Портман не крие признателността си към това отношение и показва желанието си един ден и тя да получи опцията да предложи подобен тип попечителство и насоки на различен човек, прецизират от Bang Showbiz.

И евентуално ще го направи и в никакъв случай няма да не помни жеста, тъй като още преди време признава, че присъединяване й във филми като " Професионалистът " и " Красиви девойки ", когато е още тинейджър, я карат и до ден сегашен да е по-внимателна във връзка с половото си лъчение.
 Натали Портман, сексуализирането ѝ като младеж и по какъв начин ѝ е повлияло това
Какво лиши на Натали Портман сексуализирането й като младеж

Не всико е било цветя и рози

И съгласно нас й се получава, тъй като провокира на първо място почитание поради гения и интелекта си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР