Малолетни и непълнолетни няма да могат да посещават моловете в

...
Малолетни и непълнолетни няма да могат да посещават моловете в
Коментари Харесай

Забраниха на непълнолетните да посещават моловете без придружител в Пловдив

Малолетни и малолетни няма да могат да посещават моловете в Пловдив без възрастен компаньон.

В града се вкарва и лимитирано работно време до 23:30 ч. на заведенията от вида коктейл - бар.

" И двете решения са подбудени от практиката и след разбор. А имено, че когато учениците спрат да посещават учебно заведение, както и извънкласни занимания, множеството се събират в тези търговски обекти. Говорила съм с шефовете на МОЛ-вете, които демонстрират схващане и ще окажат подпомагане. Също по този начин, с другата мярка, целим да не превърнем коктейл-баровете в нерегламентирани нощни нощни заведения, каквото се случи напролет ", сподели регионалният шеф и ръководител на Щаба Дани Каназирева.

Относно концепцията за въвеждането на вечерен час регионалният шеф разяснява: " Резервирана съм, тъй като надали ще има действителен резултат, само че ще докара до още по-голяма суматоха. А в случай че касае малолетните, то в самия Закон за протекция на детето чл.8 има възбрана за всички малолетни лица да излизат без компаньон след 22:00ч "

По думите й най-важното е от тук нататък да се ускори контролът с способените институции за съблюдаване на ограниченията и да се сътвори нужната организация в здравните си заведения.

Към момента на територията на Пловдивска област има 230 новодиагностицирани случаи на COVID-19. Под карантина са 2282 лица. На домашно лекуване са 1373 лица. Оздравелите за изтеклите 24 часа са 85, написа Traffic news.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР