Mallorca Championships, втори кръгСтефанос Циципас – Иля Ивашка 6-4, 6-4Стефанос

...
Mallorca Championships, втори кръгСтефанос Циципас – Иля Ивашка 6-4, 6-4Стефанос
Коментари Харесай

Циципас и световният №303 са на четвъртфинал, ново разочарование за Шаповалов


Mallorca Championships, втори кръг
Стефанос Циципас – Иля Ивашка 6-4, 6-4

Стефанос Циципас започва с победа присъединяване си на АТР 250 шампионата в Майорка. В мач от втория кръг на шампионата вторият подложен надви с 6-4, 6-4 над Иля Ивашка, с цел да доближи до четвъртфиналите.

В рамките на траялия час и 23 минути мач гъркът не даде нито един брейкбол на противника като загуби единствено 5 точки на първи сервис, а бе доста ефикасен и на второто си подаване със 74%. Така по един пробив във всеки от сетовете бе изцяло задоволителен за триумфа.

„ Сервисът ми е доста значим на тези кортове. Мисля, че владеех обстановките на моя сервис доста добре. Чувствах се малко по-добре в разиграванията. След първи сервис успявах да поема надзор и да предпочитам верните места. За противника беше доста мъчно да се приспособява към това. Правех го доста добре. Бях предан. Беше доста добре от началото до края. “

Следващият противник за Циципас бе бъде Маркос Гирон, който надви с 4-6, 7-6(5), 6-4 на съотборника си от колежа UCLA Макензи Макдоналд.

В топ 8 е и международният №303 Антоан Белие. 25-годишният швейцарец, който преди тази седмица нямаше АТР победа, надви над Пабло Кареньо Буста след 6-3, 6-4. За него следва дуел с Талон Грикспур, който се оправи с Алекс Молчан след 6-0, 3-6, 7-6(3).

В същото време следващо отчаяние претърпя Денис Шаповалов, който е навън от шампионата след 4-6, 1-6 против Бенжамен Бонзи. Даниел Алтмайер е идващият противник на Бонзи. Германецът продължава с възходящата си траектория след 6-2, 2-6, 6-4 против Себастиан Баес.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР