Малкото, сладко момиченце на Николета Лозанова и Валери Божинов бе

...
Малкото, сладко момиченце на Николета Лозанова и Валери Божинов бе
Коментари Харесай

Никол на Николета си прави селфи. Оплюха я жестоко!

Малкото, сладко момиченце на Николета Лозанова и Валери Божинов бе грубо оплюта в обществената мрежа. Причина бе фотография, която самата Николета направи на дъщеричката си, която си прави селфи.

С нацупени устни, с телефон в ръка и съвършен стайлинг 5-годишната Никол е подготвена да покори уеб пространството.

Много от нейните фенове не харесаха постъпката на мама Николета, която съгласно тях вместо да стои и да снима Никол, може да я научи на образование и да й прочете някоя брошура.

"Можеше да я фотография с една детска брошура да вземем за пример... или с играчки. Нямам нищо срещу детето, само че къде е същинското детство да искаш да скачаш в локвите, да лудуваш по поляните и да играеш с децата на гоненица... Жалко! ", "Кифла като мама ", "Сузанита 2 ", "Патешки устни още от в този момент, че и селфи! Жалка панорама ", са единствено дребна част от отрицателните мнения, които валят под снимкита от през вчерашния ден.

Спор няма, че Никол е едно красиво и лъчезарно дете, само че в действителност ли по този метод би трябвало да се забавляват в днешно време децата? Не порастват ли прекомерно бързо? Вие какво мислите и по какъв начин бихте коментирали фотографията?



Според почитателите на някогашната плеймейтка тя очевидно се радва, че Никол Божинова върви по нейните стъпки и след години несъмнено няма да излиза от разкрасителните студиа и фризьорски салони и всяка прическа, тоалет и отмора ще бъдат документирани в обществените мрежи.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР