Малко сме по-нервни, обществото не си е изяснило какво точно

...
Малко сме по-нервни, обществото не си е изяснило какво точно
Коментари Харесай

Иван Гарелов: Борисов и ГЕРБ искат да избегнат нови избори заради възможността президентът да назначи служебен кабинет

" Малко сме по-нервни, обществото не си е изяснило какво тъкмо стана. Ако дотук е било " мафиотски живковизъм ", в този момент следва " инфлуенсърска народна власт ". Това съобщи в студиото на " Панорама " по Българска национална телевизия журналистът.
" Почваме нов преход, с това ще се занимава пропагандата. Изненадата на тези избори е, че въпреки всичко в някаква степен митингите съумяха, те победиха, колкото и да го отхвърлят някои ", сподели Гарелов.
 Иван Гарелов: Моделът на статуквото ще бъде изменен Иван Гарелов: Моделът на статуквото ще бъде изменен
„ Резултатите на протестните извънпарламентарни партии демонстрират, че митингите съумяха. Моделът на статуквото ще бъде изменен. Сла...
Той предвижда нови избори, а финансовата загуба от тях, по думите му, не е огромна. " Борисов и ГЕРБ желаят да избегнат нови избори поради опцията президентът да назначи собствен длъжностен кабинет ", добави Гарелов. " Времето за един длъжностен кабинет, в него то едвам съумява да влезе в някаква тема преди да дойдат изборите ", сподели още Иван Гарелов и регистрира като неточност, че Българска социалистическа партия не са били част от митингите против държавното управление.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР