Малко след полунощ дойде голяма новина от лагера на ЦСКА

...
Малко след полунощ дойде голяма новина от лагера на ЦСКА
Коментари Харесай

Среднощна мълния в Lupa.bg: Нагелсман поема спешно ЦСКА срещу € 60 000 на месец!

Малко след среднощ пристигна огромна вест от лагера на ЦСКА - сърбинът Саша Илич към този момент не е треньор на армейците, научи Lupa.bg. Сменя го младият немски експерт Юлиан Нагелсман, който беше уволнен доскоро повче от седмица от Байерн Мюнхен.

Собственикът на алените - Гриша Ганчев, не бил удовлетворен от играта на 31-кратните първенци на България и изискал повече атрактивност и успеваемост в борбата за купата. След като схванал за уволнението на 35-годишният Нагелсман, което учуди много хора в Германия, макар че баварците отстраниха ПСЖ в Шампионската лига и не престават да имат шансове на няколко фронта, предприемачът се обадил на Стойчо Стоилов, който има много мощни позиции в Бундеслигата. Ганчев настоял Стоилов да се свърже с младия експерт и да разбере при какви условия би пристигнал у нас да работи.

Двете страни провели загадка среща в Мюнхен, след което си стиснали ръцете. Юлиан Нагелсман заречен, че ще изведе ЦСКА до бленуваната купа. Заплатата на експерта ще бъде много по-висока от тази на 45-годишният Саша Илич, който схванал за уволнението си от телефонно позвъняване от сина на Гриша Ганчев - Данаил. Германецът ще прибира по 60 000 евро на месец, като има и включени бонуси за купа и купа.

Нагелсман изискал пространно жилище и да не е в оживената част на София, с цел да може да се концентрира върху работата си, а по-късно през днешния ден ще изведе тима за първа подготовка. Ръководството уредило на мига настояванията на Юлиан Нагелсман, който ще подпише в околните дни публично контракт за година и половина, с алтернатива за още един сезон. Младият експерт, който не си пада по нощния живот, ще пътува от столичния квартал " Овча купел " с метро - такова е било и другото му условие. Апартаментът, който ще населява, е тристаен, а наемът от 1800 лв. ще заплаща клуба, естествено.

Саша Илич през днешния ден ще се сбогува с футболистите на ЦСКА, след което ще потегли към Сърбия, с цел да си почине от напрежението и напрежението на " Армията ". 

ЧЕСТИТ 1-ВИ АПРИЛ, ПРИЯТЕЛИ!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР