МАлко след като Бийбър и Селена се разделиха, папараците щракнаха

...
МАлко след като Бийбър и Селена се разделиха, папараците щракнаха
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър хванат с гореща блондинка в крачка веднага след раздялата със Селена!

МАлко откакто Бийбър и Селена се разделиха, папараците щракнаха артиста в компанията на ново момиче - красива русокоска, която не е известна за медиите. Двамата бяха снимани в колата на артиста след щуро празненство. Джъстин и непознатата наподобява се забавляват доста, тъй като на всички фотоси на ухилени до уши, написа Metro.

Според източник, непосредствен до семейство Гомез, двойката се е разделила поради майката на Селена, която през цялото време е била срещу тяхната връзка.


" Селена и Джъстин взеха решение да си починат. Преди всичко това се дължи на майка на Селена, която не харесва Джъстин. Тя сложи щерка си в доста неловко състояние, като сподели, че не му има вяра. В същото време фамилията на хитовия артист доста обича Селена ", разкриват осведомени.

Селена се опита да убеди роднините си, че Джъстин се е трансформирал, само че думите й не са повлияли. През последните няколко седмици двойката спря да се появява дружно, което докара до клюки за раздялата им.



Снимките с русокоската още повече изостриха обстановката.

Въпреки това, източник на The People е сигурен, че раздялата им не е обвързвана с мнението на родителите на Селена: " Те имат свои лични проблеми, които би трябвало да изгладят. "

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР