Малко са чувствата, толкова освобождаващи, колкото плуването на открито, под

...
Малко са чувствата, толкова освобождаващи, колкото плуването на открито, под
Коментари Харесай

Най-високо разположеният басейн в света отвори в Дубай

Малко са възприятията, толкоз освобождаващи, колкото плуването навън, под синьото небе, което се простира чак до хоризонта - и в този момент в можете да го извършите на съвсем 300 метра височина,съобщи Си Ен Ен.
Обявен през март като разположеният най-високо безконечен басейн в постройка, той е на покрива в новооткрития Address Beach Resort на височина 293.906 метра.
Това е единствено с двайсетина метра по-ниско от Айфеловата кула.
Освен това басейнът е с размери дължина 94,84 метра и широчина 16,5 метра, с което е съвсем два пъти по-дълъг от басейн с олимпийски размери.
Гостите могат да да се провиснал и просто да се насладят на панорамните гледки към чисто новото виенско колело Айн Дубай - най-високото в света - и белите пясъци на плажа Джумейра.
Басейнът е отворен единствено за посетители на хотела на възраст 21 и повече години, само че на гледките могат да се радват всички други, като резервират маса в прилежащия ресторант на покрива, Zeta Seventy Seven. Ресторантът Asian Fusion е наименуван по този начин, тъй като и той, и басейнът са на 77-ия етаж на хотела.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР